Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Úgy tűnik csak kisebb felbontásnál nem dobálja a képkockákat a VDH. HD felbontásba letöltve már igen. Ha hozzávesszük azt, hogy letöltésnél a böngésző lefagyás közeli állapotig belassul, akkor ez a módszer valóban használhatatlan. Ráadásul működő stream linket se lehet kimásolni vele.
Viszont egy kis trükközéssel sikerült a megfelelő linket kinyerni az oldalról:
- Indítsd el pár másodpercig a kiválasztott videót
- Grab Any Media FF kiegészítővel keress https://link.theplatform.com -mal kezdődő url címet.(Vagy ha jobban tetszik, akkor az AddBlockPlus 2.9.1 verzióval a blokkolható objektumok közt keress rá.)
- Az url címet nyisd meg (katt a Grab Any Media ablakban látható linkre, majd Preview)- Ekkor letöltésre kínált fájlt nyisd meg a Jegyzettömbbel (de még jobb a Notepad++)
- A szövegfájlban keress rá a video src= szövegrészre.
- A video src= rész után az idézőjelek közti url cím kell neked!
- Ezt az url stream-et már lejátszhatod (pl. SMPlayer vagy VLC lejátszóval), vagy
- letöltheted a streamlink segítségével, valami ilyen formában: streamlink -o video.mp4 <stream_url> bestHa van egyszerűbb megoldásotok a megfelelő végeredményre, akkor az engem is érdekelne.
-
gojko.m
senior tag
"A quick download funkcióval töltöttem le viasat-playről eddig, de mindig le akar fagyni a böngészőm tőle,..."
Azt hittem, hogy csak az én böngészőmmel van gond. De úgy látszik általános a probléma. Mintha a VDH kiegészítő programjának (VdhCoApp) frissítése után jött volna elő ez a böngésző lassulás, leterhelődés. Viszont ellentétben veled, nálam a letöltött anyag lejátszható. Sőt mintha megszűntek volna - a korábban jellemző - képkockadobások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Overwatch 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged