Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay #10256 üzenetére
azok a menük a linket megadva nem letöltődnek, hanem egy listába kerülnek
ahonnan később le lehet tölteni egybe őket vagy külön a számukat megadva..---------
sose próbáltam, de ha ennyire nem számít, hogy a több órás felvételből valamelyik kuka lesz...
akkor próbáld úgy, hogy elszeparáltan külön mappákból indítod a két programot
(ugyan abból a mappából úgyse indíthatod el mégegyszer..) -
Hege1234
addikt
válasz
Danecay #10247 üzenetére
elsősorban ments ki mindent onnan ahol megvannak a fájlok
egy elkülönített mappába a drm programon kívülre..addig el ne indítsd megint a programot mivel hiba keletkezett így egyből ki fog törölni mindent!
MKVToolNix Gui (win x64 direkt letöltés portable)
MKVToolNix-be csak bedobod a .ts fájlt és összeteszi mkv-ba
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay #9420 üzenetére
M4 Sport-ot rögzít ffmpeg-el
(alapból az elérhető legjobb felbontással)itt amikor bejön a konzol akkor ne kattints bele mert azt kijelölésnek fogja venni ami megakassza a folyamatot
a mappaelnevezést a dátum adja, a fájlt (másodpercig) így nem probléma, ha egyszerre kettő rögzítés lenne
vagy 4..
[kép]lesz egy felvetel_hossza.txt fájl amibe
alapból 1,5 órát állítottam be, de annyit adsz meg benne amennyit akarsz
(de azért inkább hagyj rá a reklámok miatt..)feladatütemezőnél inkább az alapfeladat létrehozását válaszd
erről tettem be képeket, ha nem hoztál még létre feladatot akkor azokat nézd mega feladatütemező nagyon érzékeny az elérési útra így, ha lehet kerüld az ékezetes útvonalat
-
cof
veterán
válasz
Danecay #9416 üzenetére
Nem is én fogom megoldani, csak adtam egy ötletet Hegének hátha.
Amúgy ez annyiból jobb megoldás, hogy saját listád van, nem vagy külső forrásokra rászorulva.
De talán még a sweet.tv is integrálható TVHeadend alá, csak az a gond hogy elég rövid a trial időszak.
Neked az lenne jó ha Yettel kiegészítővel megoldható lenne a felvétel. Még sose próbáltam így nem tudom az hogy működik.
Mert ugye hiába van számtalan forrás ha csak nézni lehet és felvenni nem.
-
cof
veterán
válasz
Danecay #9414 üzenetére
Olyan állandó m3u link kéne hozzá amit megeszik a TVHeadend. Nem tudom, hogy másik kiegészítővel megoldható-e a rögzítés. IPTV Simple Client-el biztosan nem, bár ha jól rémlik van felvétel funkció képes verziója.
Igazából a Hege1234 mediaklikk_élő scriptjét kellene továbbgondolni úgy, hogy generál egy listát amit be lehet tenni TVH alá és redirect-tel megoldani, hogy mindig naprakész legyen a token mert van egy lejárata. Szóval a generált m3u hivatkozhatna mindig a script által generált aktuális tokennel ellátott linkre. Frissítést meg beállítani token lejáratától függően, de 1-2 óra ha jól rémlik biztos van amíg nézhető. Persze így kell hozzá egy külön PC amin futhat a script a BOX mellett.
Valahogy így:
# Az első futtatás azonnal
run_code(first_run=True)
# Időzített futtatás beállítása (1 percenként)
schedule.every(1).minutes.do(run_code)
# Végtelen ciklus az időzítés kezeléséhez
while True:
schedule.run_pending()
time.sleep(1) -
cof
veterán
válasz
Danecay #9412 üzenetére
Amúgy ha csak az M4-ről vennél fel akkor én inkább más irányba kacsintgatnék mert több alternatíva is van ami kényelmesebb.
MindigTV-vel ha tudsz antennát használni akkor csak szerzel egy boxot hozzá amire csatlakoztatható pendrive/SSD és kényelmesen beállítod a felvétel időzítést EPG-ből.
USB-s DVB-T tuner szintén valami programmal EPG-ből mehet a felvétel.
Kodi alá is van pár M4 alternatíva amivel megoldható a felvétel szintén.
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay #9408 üzenetére
én csak a biztos megoldást írtam..
ezt most is meg tudod tenni mert az opció ott van hozzá
csak nem teszteltem több órát késleltetve..hány perc múlva kezdődjön el a felvétel?
(lehet 0 is)
írd ide a percet: 600
és tesztelgeted pár órával aztán a 10 órával..ez akkor lesz szívás, ha letelik a perc és megnyitva felejtetted a firefox böngészőt
vagy megnyitásra nem csak az üres lappal fog kezdeni, hanem az előzőleg benne maradt tabokkal is
ha figyelsz ezekre akkor nem lesz gondtöbb felvételi időpont egyenlőre nincs tervben
ez az egy is épp eléggé katyvasz tud lenni -
Hege1234
addikt
válasz
Danecay #9397 üzenetére
ez az error a firefox-ra vezethető vissza
ezeket csekkold le:firefox-ba be kell lenned jelentkezve a yettel oldalán
nem lehet megnyitva a firefox azt a program megnyitja és bezárja amikor szükséges
amikor a drm program megnyitja a firefox-ot
csak az a tab lehet nyitva amit a drm program megnyitott -
cof
veterán
A linket innen vettem: www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=27710
Most mar sejtem, hogy cocka miert irta par kommentel feljebb mikor irtam valakinek a rogzites funkciorol, hogy miert nem latom az elo kepet mikor ezek szerint megoldhato. Bevallom nekem 3-szor volt szuksegem a rogzites funkciora elsore igy sikerult nem masztam bele melyebben a dologba. A te modszered lenyegesen egyszerubb szoval megjegyzem es koszi a tippet.
-
cof
veterán
Ezt probald meg, hogy lejatsza-e: http://212.40.98.166/intstreams/mtva/dunalive.smil/chunklist.m3u8
Ha igen fel is tudod venni, nyomj egy ctrl+r kombot kivalasztod a halozat reszt, nyers bemenetet pipald be videonal hangnal is mentes helyet fajlnevet is adj meg pl. akarmi.ts aztan mentes. Elo kepet nem latsz kozben sajna. En masik eszkozon szoktam megnezni vege van-e mar a musornak amit venni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest