- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Márton
nagyúr
válasz
troller #1499 üzenetére
Megpróbáltam a tanácsod alapján a jdownloader-t használni..
Hát nem ma kaptam a mérnöki diplomám az igaz, de hogy ez mekkora egy gány program, arra nincsenek szavaim.
Eleve nem találtam telepítőt, csak webes installert (elvből utálom ezeket).
Aztán olvastam, hogy felrak minden extra toolbar-t, ezeket kapcsoljuk ki. Mondjuk én nem találtam semmi erre utaló kapcsolót, remélem nem rakott fel fixen valami rejtett marhaságot.
Vagy 5x reklamált, hogy nincs net kapcsolat, pedig a win7firewall controlban engedélyeztem.
Kértem hogy quick launch ikont ne, de a desktopon hozza létre az ikon. Nem hozta létre.
Nekem kellett megkeresni, de nem a program files-ban mint egy normál program, hanem a users mappában..
Az indítás után azonnal update-et keres (akkor minek a webes telepítő?), ha azt mondom neki "later" akkor valami error-ral leáll, nem indul. Ok, akkor frissítse magát. Eltartott vagy 2 percig a 100mbites netemmel is, és a végén ismét error.Tényleg nincs más módszer mediaklikk videó mentésére?
-
adamch4
tag
válasz
troller #1545 üzenetére
köszi, úgy látszik a Firefox-os addon teszi a dolgát.
valóban fix a hossza: az elmúlt kb. 10 percet mutatja, ami mindig 95,4MB-ot nyom. a képminőség végre eredeti, és nem 640x360, mint ami a Preview-ból nyerhető
na most jön a kemény dió: vajon le lehet menteni az oldalról csupán egyetlen képkockát eredeti minőségben? ezt szeretném vhogy elérni, ha lehet.
rokendrol: köszi, de ez nem az -
Jazz
veterán
válasz
troller #1499 üzenetére
Ja hogy neked chrome-od van...ezt nem mondtad.
Akkor itt a bibi.
Firefox-al máshogy néz ki a webfejlesztő, és a találatok is. Konzol alatt amúgy a 4Mb-os ts-ek futnak.
(A legfrissebb, és 2-es progi volt fent amúgy.)Az oldal forrása, illetve a hibakeresőn belül sincs számozott player-externel-vod-full.php, hanem csak így szerepel, illetve ezen belül sincs semmi olyan amit bekarikáztál.
Viszont a hibakeresővel a player-externel-vod-full.php-n belül sikerült megtalálni az m3u8-as playlist-et IP címmel. Így elemeztetni sem szükséges a progival, hanem vágólapra másolással insta dobja a felbontási lehetőséget és örülünk.
Thx!
-
Jazz
veterán
válasz
troller #1371 üzenetére
Sziasztok!
Próbáltam az itt leírtakat #1371erre a Link mediklikk videóra, de nincs a forrásban se playlist, se m3u8 se chunk list se semmi. A player-external-vod-full -ban sincs.
A Konzol-on látszanak a folyamatosan betöltődő ts-ek, de hiába adom hozzá a leírtak szerint a JDownloader linkgyűjtőjénél új link hozzáadásával az egyik csomagot, és indítom az elemzést, csak azt az 1db 4Mb-os csomagot lehet letölteni, nem ismer fel semmilyen listát.
(A letöltés muszájból lenne, sajnos nem tudok video tartalmat nézni online, mert csak kétféle minőség elérhető: az egyik HD és szaggat a betöltése, a másik meg nézhetetlenül gyatra minőségű 10x20-as felbontással és sokat mondtam.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest