Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
Én mikor kiprobáltam capturre az xvid-dev-api-4-t akkor igencsak elcsodálkoztam, mert ha van hozzá elég erős géped, rohadt jó minőséget érhetsz el vele, és nem lesz hatalmas a kimeneti fájl.
Kicsi a népszerűsége, de a 3ivx új verziója is igencsak figyelemre méltó, láttam már pár filmet full dvd felbontásban 3ivx-ben 2cd-n, és elég meggyőző volt.
Nálam szempont az is (ezért használok xvid-t) hogy kompatibilis legyen a divx hardwarekkel, tehát így az xvid/divx5 ami szóba jöhet, jelenleg az xvid jobb...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest