- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Na végül nagy nehezen sikerült megoldani.... részemről a dolog lezárva
-
hunluigi
senior tag
még mindíg up
-
hunluigi
senior tag
UP!
-
hunluigi
senior tag
UP!
és HHHHEEEEELLLPPP!!! -
hunluigi
senior tag
up ismét a probléma még mindíg áll :O
-
hunluigi
senior tag
senki? :U
-
hunluigi
senior tag
up
-
hunluigi
senior tag
Na a jelforrás cseréjével is próbálkoztam (Tv, video, kamera) a jelenség ugyan az :((( Na most akkor mi van???? :F
-
Male
nagyúr
Asus kártyával volt egyszer nekem is ilyen gondom. VirtualDub-ban el volt csúszva a kép. Felraktam az ASUS Stereo TV-t, elindítottam, a kép továbbra is el volt csúszva, majd váltogattam a szabványokat (PAL BG, PAL DK, NTSC), és egyszer csak jó lett. Igazából nem értem, hogy miért, mert addig is PAL volt beállítva, de után a VirtualDub-ban is a helyére került a kép.
-
hunluigi
senior tag
up
-
hunluigi
senior tag
Na akkor mégegyszer:
TV ----> EuroScart ----> RCA ---> Kari composit bemenete
Bármely progival, bármely WMD, bármely NV driver, az eredmény ugyan az... A kép alsó kb 1/6 -a lemarad (a korhatár jelző karika már nem látszik). A felbontási beállítások változtatása nem segít.
Ha valaki találkozott a problémával és ismeri a megoldást ossza meg velem!!!
HELP! :O -
perempe
veterán
Ha már felvett anyagon akarsz korrigálni, akkor ProCoder vagy VirtualDub.
-
hunluigi
senior tag
Nekem kezd gyanus lenni a dolog... Jelenleg a TV-ből veszem a jelet euroscart-on keresztül (a karira commposit kábel van bedugva) ha lesz idegem szétrángatni mindent megpróbálom videóval is... Addig is sokat segítene ha volna valaki aki találkozott a problémával és sikerült neki megoldani.
-
hunluigi
senior tag
Sajnos ugyan az
-
Skica
őstag
Régebbi WDM Driverrel már próbáltátok?
-
hunluigi
senior tag
Senki? :(
-
hunluigi
senior tag
up
-
hunluigi
senior tag
Hasonló a problémám nekem is egy 5950U -val :O Valakinek valami ötlete esetleg???
-
IgaziFidó
csendes tag
GF FX5600, virtualdub-bal, vagy másik progival nézve is a bejövő képet úgy jeleníti meg, hogy a kép tetején a txt cuccai láthatók, a kép aljából meg hiányzik egy darab. Mivel lehetne ezt korrigálni?
Köszi
Fidó
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest