Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Aktív témák
-
wanderer
csendes tag
Helyszín: elegáns budai villanegyed, igencsak igényes ikerház. A kertben kint henyél az egyik ház lakója, egy önmagát valamilyen módon meggazdagító kisebbségi, s nézi, amint yónevű orvos-professzor szomszédja kitelepül a napernyő alá egy koktéllal a kezében. Átszól az etnikum a kerítésen:
- Yó napot dokikám!
- Yó napot Gazsi! - válaszol a prof.
- No, tuggya-é dokikám, hogy az én lakásom kétszer annyit ér, mint a magáé?
No, erre a prof felvont szemöldökkel lerakja a koktélt, odasétál a kerítéshez, s visszakérdez:
- Már hogy érhet az ön lakása kétszer annyit, mint az enyém? Ugyanakkora az alapterület, ugyanolyan a felszereltsége, ugyanakkora kert tartozik mindkettőhöz. Mégis, miért érne az anyém feleannyit, mint az öné?
- Na megmondom én magának, dokikám! Nekem nem cigány a szomszédom!
Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest