- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cudar07
senior tag
szia
nekem a 9000 64MB kártya ugyan ez
de az a poén hogy P3 gépben meg királyul megy
nekem a polcon porosodik.
az a lényeg hogy tényleg probáld ki más gépben illetve a tiedébe rakjál egy mási kártyát probának -
finest
addikt
Driver újrarakása? Hátha csak megszakadt benne valmi. (Remélhetőleg nem a memória szakadt meg!)
UI:
Bocs, most esett le a ''meglöktem'', úgy értettem, h meghúztad. Fel sem tételeztem, h menet közbe n benne nyúlkálsz... Nem jó ötlet menet közben matatni a gépben. Mégis hardveres hibád lesz... Kár.
[Szerkesztve] -
Bodika
tag
Bővebben: link
Hát ez van -
Bodika
tag
Szédszedtem az egész hűtőt, összeraktam (nincs lesarkazva, stb.)! Ilyen módon a foglalat (AGP) is meghibásodhat? Holnap kipróbálom egy másik gépben a vga-t, hogy az ment-e gallyra v. a lap de ma nem mert szar kedvem van
-
Bodika
tag
Hi all!
Menet közben meglöktem a vga-mat (9600xt) és tiszta csík a kép! Kikapcs. kártya ki-be már ezerszer, de még mindig nem jó! Látok csak tele van a kép csíkokkal!!! Lesarkaztam a gpu-t?? help plz! A rajta lévő Zalman 2 csöves hűtőn keresztül löktem ha az segít valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest