Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Jóvan! Ok! Ha harc legyen harc
Jól tudod nincs se kocsim se jogsim. Viszont van pár ismerősöm aki egy pohár vegyes házipálinkáért balettszoknyában mosolyogva lemészárol egy általános iskolát.Namost ha ezeknek csak elejtem hogy 6600GT..... Aztmondom tartóstejet már ne vegyél
-
LLKobe
veterán
Hehe biztos vagy benne? Átautózok a csajjal, megmondom neki hogy foglaljon le 5 percre, addig én előveszem a kocsiból az eredeti svédacél® pajszert, kapsz egy kokit vele hátulról. Aztán kb. (hozzávetőleges számítások alapján) 12,876 másodperc alatt elfüldelünk a kertben, és már mehet is a hátsó ülésre a 6600GT meg a giga RAM. Dejóóó gépem lesz
-
riska1982
aktív tag
Szia!
Nekem van egy Ati Radon 9800 pro VGA karim. 128Mb-os Zalman borda + hűtővel. Pont 35000-ért adom, ha érdekel akkor keress meg. Ja Újpesten tudod kipróbálni. Gyári garancia nincs, de adok rá 3 napot. Ja ez ATI referencia kártya (gyári piros nyákos).
Gondolod akkor itt a topicom Bővebben: link
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest