- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Windows alatt a WinPoET nevű progit használom, ami nagyon tuti, mert csak felhasználónév és jelszó kell, és mehet is a buli. Linux alatt belőtték, hogy automatikusan elindítja a szolgáltatást, egyébként a pon dsl-provider paranccsal lehetne, de előbb ugye be kell konfigolni. Az, hogy windows alatt mennyire automatizálható, még nem tudom, de majd megnézem, esetleg paraméterezhető-e a progi. Mert akkor 1xű. De van több progi is, majd próbálkozok, aztán írok. Igaz, én nem vivendis vagyok.
-
CsendPenge
őstag
Ne haragudj, de nem értem a problémádat. A neten kell bejelentkezned, hogy netezzhess? Hmm... hát ez aligha :) Nekem adsl van, és csak annyi, hogy win alatt elindítok egy progit, az bejelentkeztet, linux alatt meg belőtték nekem, hogy automatikusan elinduljon. És azt sem tudom elképzelni, hogy ne PPP alól netezz... Legalábbis ha adsl.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest