Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Vettem ismerős kérésére egy Tronsmart Onyx Ace fülest, gyorsan összehasonlítottam az Edifier X3-al.
Nyilván ezerszer kényelmesebb viselet, telkózni, vagy szöveges műsort hallgatni nagyságrendekkel jobb, mint a gumi illesztékes másik. Telefonálás közben sokkal jobbnak mondták akkor is a hangját, mikor vezetés közben, nagy háttérzaj mellett használtam (épp azt mondta ma valaki az edifierre, jobban hallja a háttérzajokat, mint engem :-O ). A Tronsmart zenére rettenet, de szerencsére ezzel együtt az is előjött, hogy az edifier dettó... Valszeg keresek neki új gazdát a családban.
Így adódik a kérdés, van esetleg valakinek valós tapasztalata, milyen különbség van a huszondolláros, meg a 100 körüli tws-ek között hangminőségre? Mi az, ami nálatok igazán bevált zenére? Vagy eresszem a tws-t el, ha jobb minőséget akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest