- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÉCSÉ
csendes tag
Remélem a minőséget is javítják. S7 óta folyamatosan van valami gond a Samukkal. A legtöbbet próbáltam, egyre megy lefelé a színvonal, az ár meg meredeken felfelé. A mostani S23U-mtól nyugodt szívvel megválnék, elég nagy csalódás ez a telefon.
-
VivienR
tag
válasz
István971 #12 üzenetére
Szerintem videóban pont nincs semmi gond a 24 ultrával, képek esetében kissé vegyesebb a kép. A hardver szerintem nem rossz, a kamera SW, nah azon lenne mit csiszolni, még Pro és Expert Raw módban is. Néha meglepően jót is tud alkotni, máskor meg elszerencsétlenkedi a képeket.
-
kalmandi
csendes tag
Már a tokok is elérhetőek mindegyik szériára, szóval 100% pontosak a méretek amik kiszivárogtak.
Samsung Galaxy S25 tokok -
<Adamsky>
nagyúr
+1 ... ez engem is érdekelne.
Elhangzott itt korábban, hogy nem a szoftveren múlik ...
... pedig, de. Egy mobilos érzékelő sose lesz akkora (na, jó láttunk már kivételt, de ...), mint egy rendes, komolyabb fényképező érzékelője. A lencsék fényérzékenységéről nem is beszélve. Szóval a hátrányt bizony szoftverből kell megoldani.
Ahogy, hogy gyertyafénynél a padlón szaladgáló poloskát tűélesen le tudjuk fotózni ... -
rtrace
junior tag
válasz
milkabrams #11 üzenetére
Miért ne menne? Te tudod benne megadni, hogy mekkora maximum záridőt használjon, hány képből dolgozzon, ZSL módban rögzítsen-e, stb. Pontosan ugyanúgy, mint bármelyik másik telón.
Nem a hardveren múlik, hogy bemozdul-e a kép. Azt egyedül csak amiatt lehetne okolni, ha raw-ban azonos záridő és iso mellett rosszabb lenne a jel-zaj arány, mint más hasonló specifikációjú telókban, de ilyenről szó sincs.
-
-
István971
tag
válasz
milkabrams #11 üzenetére
Hátha a hardver akkor meg furulya az egész.
Ennek a telefonnal mármint s24 ultra ami éppen most van csak a képernyője ami elfogadható legalábbis nekem a kamera az szerintem nagyon hitvány csak jó erős fényben lehet vele rendes videót és fényképet készíteni, most is azt mondom amit 4 hónappal ezelőtt valahol valaki el valamikor:-)) hogy még a honor magic 5 pro telefonom is jobb képet csinált....
És rájöttem szépen lassan arra is, hogy miért..
Itt kézzel kell állítani a megapixeleket a honor meg gyönyörűen megcsinálja automata módban.
Úgyhogy megvárom a honor magic 7 Magyarországi megjelenését , megnézem mit tud és ha jó akkor megyünk vissza arra a márkára, nagyon jó volt és be is vált.
Most meg tettem egy kis kitérőt.
Sajnos a Samsung az s22 széria óta nem tud normális kamerákkal ellátott telefont készíteni meg kel barátkozni ezzel a gondolattal.... -
István971
tag
Vajon a kamera alkalmazás majd fog rendesen működni?
És lehet majd belső világítással rendelkező szobákban és terekben végre normális képeket készíteni? -
gattolino
senior tag
Hihetetlen, hogy ezeket megveszik ennyien. Árak 400-nál kezdődnek majd gondolom, hála a világbajnok forintunknak. Gondolom az AI 1 évig lesz ingyenes, utána fizess elő. Szép kis jövő
-
janeszgol
félisten
válasz
sempronnn07 #6 üzenetére
Pedig jóval, 20-25%-al erősebb az sd8 gen2, mint az Exynos2200/sd8 gen1.
-
sempronnn07
csendes tag
"Szerencsére" szeptemberben ripityára tört az S22U-m, amiből valószínűleg kapok kártérítést, cégesen pedig február végén kb. 2-300-zal olcsóbban meg tudom majd kapni az S25U-t. Ha nem tetszik marad az S24U, ha még tudnak majd belőle rendelni.
Így most kényszerupgradere várok én is, kevésbé kell magyaráznom, miért kell a 22-ről váltani.
Még pont nem jelent meg a 23U, amikor vettem a 22-t, de papíron nem tűnt annyival jobbnak (papíron ugyanaz az akksi, papíron nem sokkal erősebb proci..). Hát az volt a papír. Most biztos megvárom az éles teszteket. -
<Adamsky>
nagyúr
Nem követtem az új széria híreit ...
• Mi várható SoC téren?
• Lesz változás a kamerában (legfőképp a "sima" S25-re gondolok)?
• Várható LC3, ne adj' Isten aptX adaptive (pláne lossless) codec támogatás? -
ace05
senior tag
S25 ultra miatt várós. Már lecserélném nagyon s22 ultrámat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiszivárgott a január közepi dátum mellett a helyszín és egy merőben új eszköz előzetese is.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest