Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia!
Érdemes lenne empirikus (kézrátétel
) módon meggyőződni, hogy valóban ilyen meleg-e a procid. Lehet, hogy az alaplapod mér férre. Milyen hőmérsékletű a szobád? Van a házban/házon rendszerventi?
Milyen hűtöt érdemes rátennem?
Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy ''hűtő guru''.
Nekem egy Spire Falcon-Rock II-vel, és két rendszerhűtővel muzsikál így, ahogy írtam egy MIDI házban. Az a fontos, hogy réz legyen a hűtő alja. Az se baj, ha a teljes hűtő réz, de szerintem nem jelent sok plusszt. Ár/teljesítményben nem éri meg (szubj. vélemény!). A venti pedig minél nagyobb (pl. 8cm) annál jobb/csendesebb.
Elég jó még a Speeze VultureSpin, és a Titan-nak a DB5-ös (asszem) hűtője. Egyik se túl drága, és némi tuningot is elbírnak. Érdemes itt a PH!-n is szétnézned, mert rengeteg topicban írnak/ajánlanak hűtőt AMD-hez.
Pl: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) módon meggyőződni, hogy valóban ilyen meleg-e a procid. Lehet, hogy az alaplapod mér férre. Milyen hőmérsékletű a szobád? Van a házban/házon rendszerventi?