Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
akinek ilyen probléma előjött itt eme totyikban, az mondjuk nem pilinckázta feljebb az FSB-t előtte? Csak kíváncsi vagyok
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)
Lehet nektek is ez a gondotok, persze korántsem biztos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest