Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
akinek ilyen probléma előjött itt eme totyikban, az mondjuk nem pilinckázta feljebb az FSB-t előtte? Csak kíváncsi vagyok
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)
Lehet nektek is ez a gondotok, persze korántsem biztos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)