- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
R.Master
csendes tag
Jólvan üzletember,akkor örülj a kormányodnak,ezt a topikot meg bezárhatjuk....
Állapotról még annyit ,hogy miért lenne jobb állapotban egy új?Szerinted ha használom pár órát szétesik,vagy tönkremegy tőle???Tegnap néztem media marktba ezt a kormányt pontosan az ilyenek miatt ,mint te,de az is ugyanúgy ugyanott lötyög nyiszog stb. mint az enyém...vagy akárki használt cucca. A dobozon sértődjél már meg hogy megemlitettem hogy nincs! Ismerem a te fajtádat minden szarba belekötnek csak azért mondtam hogy hiányzik.
Üdv.
U.I. nem akartam arcoskodni,nincs veled semmi bajom nem is ismerlek,csak leirom amit gondolok.( mi az hogy összefuthatunk???)[Szerkesztve]
-
ESP
őstag
Idézlek...''Tisztelt kolléga'':
23500-ért viheted az enyémet is
Ez volt az első hozzászólásod, mikor tudod jól, hogy szinte ennyiért újat kapni...
Nagyon jó állapotban van(de tényleg), alig használt
A legjobb állapotban egy új kormány van (de tényleg), s alig-használatra minek vetted meg???
doboz már nincs meg,a szállitást megoldjuk valahogyan
Először is nem dobozt akartam venni, a szállításra meg nem mondtam semmi konkrétumot
Tegyük tisztába a dolgokat...
Először is ne írogass trágár dolgokat, mert még összeszaladhatunk és akkor nem biztos, hogy ekkora szád lenne...
Másodszor...leírtam, hogy nekem nem sürgős és ráérek, s mint mindenki én is várom a legjobb ajánlatot...
Harmadszor...megmondtam világosan, hogy amennyiben nem jutunk dűlőre hanyagoljuk egymást...
S végül...
Semmi de semmi közöd az írásaimhoz és a dolgaimhoz...nem tudsz te szinte semmit az itteni ''üzleteimről'', s ezáltal semmi jogod véleményt alkotni...
Persze ez a fórum (is) tökéletes táptalaj a névtelenül vagyok nagy arc-gyerekeknek, de ez megint egy másik történet...
Üdv és Boldog Karácsonyt: Tomi
Ui.:a hétvégén megyek a kormányért és jó áron kapom...a pénzt már átutaltam, s nem vagyok bizalmatlan, mert vannak normális emberek is... -
R.Master
csendes tag
Ha nincs rá pénzed,miért akarsz ilyet venni???
Most nem azért ,de ha nekem nincs pénzem valamire,akkor nem nyitok neki topikot,hogy hátha valami barom ár alatt eladja és még házhoz is viszi+még még ad rá 20 év garanciát...
Na mindegy ,azért még eladó az enyém,ha kell 19 ért,de sajnos pesti ,úgyhogy gondolom nem is kell.faszfej -
Cs1bu
tag
asszem én modnom a legütöképesebb dolgot.
MOMO Racing Force PC Wheel 24863
az ár brutto és a gari is 2 év asszem.és ha kell Vidékre is szállitok 2 ill 3 k-ért. kérlek irj privit ha érdekel..
(de a privibe ird hogy a MOMO kell mert különben elfelejtem.. sokan irnak nekem ..
)
-
ESP
őstag
-
ESP
őstag
up to the top
-
ESP
őstag
ápp
-
ESP
őstag
FEL!!!
[Szerkesztve] -
ESP
őstag
Upper
-
ESP
őstag
Alakul...
De ha az új árat és a garit nézem, azért nem éppen ütőképes az ajánlatod...
Mondjuk egy pár ezres tételnél lesz*rnám a garit, de ez már egy kicsit több...
Ha netán később valami gáz lenne a cuccal buktam több, mint 20 rugót...
Tehát...
20 rugó alá megyünk és megoldjuk, ha nem akkor maradok Kriss ajánlatánál és ne oltogassuk egymást...
Szerintem ez így korrekt...
Tomi -
R.Master
csendes tag
23500-ért viheted az enyémet is.
Nagyon jó állapotban van(de tényleg), alig használt
doboz már nincs meg,a szállitást megoldjuk valahogyan...... -
ESP
őstag
Uppsz...
-
ESP
őstag
Sziasztok...
Téma adot... kellene egy ilyen kormány még az idén!!!
Fontos, hogy jó állapotban legyen, az eladó legyen megbízható és meg tudjuk oldani a vidéki szállítást (Tapolca), vagy valami köztes talit...
Előre is köszi: Tomi
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged