Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''elete legjobb felhivasat tette kozze''
A többire hadd ne reagáljak. :)
Lehet, hogy valóban én nem értem a dolgot, bár nekem már az is kissé unalmas tud lenni, mikor x alaplap a dobozán 25 logót visel a különböző (anyagilag jól megtámogatott) újságok tesztjein elért helyezések miatt... Nem értem, hogy mitől lesz jobb az a deszka attól a pár színes firkától. :)
No mindegy. Asszem, már hülyén halok meg. :D -
guess.who
senior tag
''ha teheted te es senki mas, inkabb a magyarorszagon keszult termeket vasarold,''
Den is leírta, én is: ez így volt eddig is, ha versenyképes áron, jó minőségben készült az adott akármi. Akkor mi az újdonság benne?
''arrol volt szo, hogy en igy csinalok''
Nem értem. Megakadályozott valaki is ebben?!... Helytelenítettem egy szóval is? Szuverén egyéniség vagy tudomásom szerint... :)
''politikanak annyi koze van hozza, hogy egy politikus is a dolog melle alt''
Bagolynak leírtam, l. ott...
''te csinaltal belole politikai kerdest itt a forumon elsonek,''
Egyrészt: ez már egyébként is politikai kérdés volt, másrészt nem én írtam a jelenleg hatályos min.elnök nevét le. Szándékosan nem említettem az előzőét sem, csak ha egyszer ő hirdette meg, akkor csúnya dolog úgy tenni, mintha mégsem így lett volna... A többit Bagolynak írt válaszomban.
''azert nincs harag ugyi?''
Amíg nem próbálsz nekem monoklit csinálni, vagy nem téped a hajam ilyesmi miatt, addig nincs. Mondtam: nem érdekel, hogy kit hová húz a szíve politikailag, mert -remélem- nem ettől lesz jó vagy rossz ember... És bizony még olyan ember is van, aki nem áll egyik ''oldalra'' sem. :P -
guess.who
senior tag
Nézd Rog, ha komolyan elhiszed, hogy egy ilyen felhívástól döntően megváltozik az ország többségének vásárlási szokása, akkor naívabb vagy, mint gondoltam. Ha van egy multi, aki azt látja, hogy -ilyen vagy olyan okbó-l csökkennek az eladásai, akkor kigazdálkodja, hogy olcsóbban adhassa a termékeit, nyomat ötszázmillióért egy csomó tévéreklámot ''új'' felirattal -és kész is, mert ugyanott van, ahol volt. Leírtam a Danone-os példát, tökéletesen ideillik.
Az egyszeri magyar ember meg ideig-óráig talán elviseli, hogy mindig a drágább cuccot vegye meg mindenből -csak azért mert az itthon készült (bár mindent nem tudunk gyártani, aki ezt állítja az vagy vak, vagy hülye)-, de tutibiztos, hogy igen hamar megunja, mert senki nem ellensége a saját pénzének... Remélem, érted, hogy mire gondolok. Ergo ugyanaz van, amit már elmondtam múltkor a mindentellenőrző operációs rendszerrel kapcsolatban: az egész annyit ér, amennyi megvalósul belőle...
A másik: egy szót nem szóltam a politikai hovatartozásomról, s nem is érdeklődtem a Tiéd felől sem -egyszerűen azért, mert nem érdekel. Kérlek, ilyennel ne is rugdoss.
Ha visszaolvasol, akkor azt kifogásoltam, hogy az eredeti feladó miért nincs nevesítve, s miért kell úgy tenni, mintha ez az egész politikától mentes lenne -holott mindenki számára világos, hogy vérkomoly napi politikai célok vezérelték azt, aki meghirdette... Jól mondta Edem: EZ az, ami zavar, de nagyon. Persze lehet hősieskedni, csak eléggé izzadságszagú... Sajnos. -
guess.who
senior tag
Akkor is ugyanezt mondanám, légy nyugodt. Nem szokásom mások ''okosságai'' után menni.
Mindenesetre kíváncsian várom az első magyar fejlesztésű mikroprocesszort, a Tschikosch1-et. :D
(Egyébként nem értem, miért kiabálsz. Higgadtan, nyugodtan írtam, s ha jól rémlik, Te is kritikus szoktál lenni mindennel kapcsolatban, emiatt nem világos, hogy mi is a bajod...)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest