Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''ha teheted te es senki mas, inkabb a magyarorszagon keszult termeket vasarold,''
Den is leírta, én is: ez így volt eddig is, ha versenyképes áron, jó minőségben készült az adott akármi. Akkor mi az újdonság benne?
''arrol volt szo, hogy en igy csinalok''
Nem értem. Megakadályozott valaki is ebben?!... Helytelenítettem egy szóval is? Szuverén egyéniség vagy tudomásom szerint... :)
''politikanak annyi koze van hozza, hogy egy politikus is a dolog melle alt''
Bagolynak leírtam, l. ott...
''te csinaltal belole politikai kerdest itt a forumon elsonek,''
Egyrészt: ez már egyébként is politikai kérdés volt, másrészt nem én írtam a jelenleg hatályos min.elnök nevét le. Szándékosan nem említettem az előzőét sem, csak ha egyszer ő hirdette meg, akkor csúnya dolog úgy tenni, mintha mégsem így lett volna... A többit Bagolynak írt válaszomban.
''azert nincs harag ugyi?''
Amíg nem próbálsz nekem monoklit csinálni, vagy nem téped a hajam ilyesmi miatt, addig nincs. Mondtam: nem érdekel, hogy kit hová húz a szíve politikailag, mert -remélem- nem ettől lesz jó vagy rossz ember... És bizony még olyan ember is van, aki nem áll egyik ''oldalra'' sem. :P
Aktív témák
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Indul a ChatGPT Health
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Home server / házi szerver építése
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest