Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
drpele
senior tag
Nekem is van egy ilyenem és az enyém is játszotta egy időben ezt a mókát. De az enyém akkor kezdte el amikor már lejárt a gari. Szerencsére mostanában színét sem láttam a spontán fénycső kapcsolgatásnak, villogásnak. Fogalmam sincs mitől, de megjavult.
Szerintem is mindenképpen vidd vissza, én arra tippelek, hogy valami típushiba lehet.
A leírásban van is valami utalás arra, hogy ha magától lekapcsol a fénycső akkor kapcsold ki a gépet és áramtalanítsd (ha jól mléxem) majd vissza az egész, de nálam ez sem segített.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
Mert nekem sajnos van.
2hete kb elkövettem azt a hibát hogy beruháztam egy ilyen borzadályra:Bővebben: link Vantec NXP-301
A mistralba adták, nem is túl olcsón, de abból indultam ki hogy ha már van ablak a gépemen akkor lássam is hogy mi van benne, és ezért jónak tünt a 2fénycső ami hozzá járt. Az előlapi panelen elvileg szabályozható, hú tök happy voltam hogy milyen szuper. Hazaviszem berakom, 20percig világít utána kialszik, amikor bekapcsolom a gépet akkor világít utána nem. Most jelenleg az a helyzet hogy hallgatom a Nightwisht és ahol dob van ott villan eggyet.
El tudjátok képzelni mennyire idegesít
Pedig nem a hangérzékelőn van hanem ki van kapcsolva. Basszus olyan az egész mint egy stroboszkóp. Most viláos szobába még elmegy de jövő héten a hálópartyn nagyon fognak a sötét teremben szeretni
tehát a kérdésem az lenne hogy tud e valaki valamilyen megoldást, hogy hogy lehetne meggyógyítani? mert akárhova állítom a tekerőt villog mint a rendőrautó
ja és lehúzni nem akrom, meg visszavnni sem mert nincs kedvem a Mistrallal cirkuszolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor majd viszek 3napi hideg élelmet
, de csak januárban harcolunk.

El tudjátok képzelni mennyire idegesít