Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
guest
veterán
ja, a th7II-ben egy ati radeon all-in-wonder műxik hibátlanul
-
guest
veterán
megy a ventillátor rajta gond nélkül
-
guest
veterán
Nekem volt egy tnt2 ultrám, azzal jártam így hogy szétesett háromszögekre a 3d-s kép, meg vibrált 3d-ben. A gond az volt hogy beált rajta az aktiv venti és tulmelegedett. Amikor sikerült elindítanom a ventit rajta, helyre állt minden.
-
guest
veterán
csak xp alatt próbáltam tiszta telepítéssel is, és az összes létező driverrel
-
Omega drivert ajánlom, a www.omegacorner.com cimről, ha azzal se megy vidd vissza...
-
Egon
nagyúr
-
guest
veterán
szerintetek az kártya hiba-e ha az összes 3d grafikai alkalmazásnál pl: játékok, 3dmax, stb.
szétesik a kép nagy háromszögekre és vibrál az egész, de a játék, stb. amúgy fut, csak alig tudom kivenni mi van a képen.
már kipróbáltam a kártyát pIII-as abit vp6-os konfigban, pIV-es abit th7II-esben, és egy AMD duronosban is annak az alaplapja és a vp6 VIA chipsetes, a th7II pedig intel, de a tünetek mindegyikben teljesen egyeznek.
kösz
Aktív témák
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Metal topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- BenQ ZOWIE XL2566K 360HZ DyAC+ E-Sport monitor
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Eladó AOC AG256FS.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest