Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
guest
veterán
ja, a th7II-ben egy ati radeon all-in-wonder műxik hibátlanul
-
guest
veterán
megy a ventillátor rajta gond nélkül
-
guest
veterán
Nekem volt egy tnt2 ultrám, azzal jártam így hogy szétesett háromszögekre a 3d-s kép, meg vibrált 3d-ben. A gond az volt hogy beált rajta az aktiv venti és tulmelegedett. Amikor sikerült elindítanom a ventit rajta, helyre állt minden.
-
guest
veterán
csak xp alatt próbáltam tiszta telepítéssel is, és az összes létező driverrel
-
Omega drivert ajánlom, a www.omegacorner.com cimről, ha azzal se megy vidd vissza...
-
Egon
nagyúr
-
guest
veterán
szerintetek az kártya hiba-e ha az összes 3d grafikai alkalmazásnál pl: játékok, 3dmax, stb.
szétesik a kép nagy háromszögekre és vibrál az egész, de a játék, stb. amúgy fut, csak alig tudom kivenni mi van a képen.
már kipróbáltam a kártyát pIII-as abit vp6-os konfigban, pIV-es abit th7II-esben, és egy AMD duronosban is annak az alaplapja és a vp6 VIA chipsetes, a th7II pedig intel, de a tünetek mindegyikben teljesen egyeznek.
kösz
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest