- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
S.p.A
tag
Hát már nem béta, de még még nem is a végleges. Az rc (release candidate), vmi ''kiadás jelölt''.
Már vki javasolta itt is a partition magic-et. Az biztos jó, csak meg kell ... venni. :) Nekem volt vmikor 5-ös, de már az sincs meg. (Nem is lenne jó XP-hez.:) ) Szoktak mellékelni a cd egy split nevű prg-t, de nem javaslom kezdőknek, igaz én még nem használtam. :) Meg lehet (de szerintem nem), hogy az 1.1-es uhunak a telepítője is tud ilyet.
Ja igen! Szerintem csak újraírhatóra írd ki. -
S.p.A
tag
Nem tudom. Ha nem gond egy pár (hó)napon belüli újratepelítés, akkor pakold fel az rc3-at nyugodtan. Sőt az sem biztos, hogy az egészet újra kell rakni, lehet elég lesz pár csomag frissítése. Csak azért javasoltam a véglegest, mert pl én az 1.0-ról csak arra fogok áttérni.
-
Cathfaern
nagyúr
Elméletileg baj, de ha rám hallgatsz, akkor megvárod az 1.1-et. Egyrészt nemsokára kijön, másrészt nekem az 1.0-val erőteljes gondjaim voltak, míg a mostani 1.1-es rc3-al nagyon jól elvagyok. Csinálni kell egy külön partíciót, illetve egy kicsit (max. 500MB) swap partíciónak (ha több ramod van, mint 512MB, akkor az utóbbi elhagyható). EZt meglehet csinálni Partition magiccal pl. (lehet, hogy mással is, de ez biztosan tud part. méretet adatvesztés nélkül állítani). De ne a Win-es verzióját használd, hanem a boot floppyst! (ott is szép grafikus felület fog várni).
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Formula-1
- Milyen routert?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest