Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex@

csendes tag

válasz L!NK->Q3 #629 üzenetére

Ha server bootolhat cf kartzarol akkr otthon is ennie kell...
    Akar ha tud a lap bootolni pendriveről is..
    Van harom lapom amin van cf kartya csati s elsődleges hdd ként kezelnék a lapok ha mennenek a lapok.:)De nem mennek...:(Vagy csak még nem? majd kiderül.

• Alex@

csendes tag

válasz Veriakilis #2 üzenetére

:)) :)) :)) Furcsak ezek a passziv hűtők,nekem elvben xeonokon olyan van amire a gyártó azt állítja elvisz egy prockot,de nem visz el. vagyis nyaranta nem visz el szerintem,gondolom 22celsiusra gondoltak :) :D Marmint környezetre...mert ugye azt írták rá0,29-0,3k/watt egy xeon rant 100w-ot 30a különbség...tehat a tartósan van jaratva csúcson a draga nos nyaron az 70 fok...panelban :)Klíma nélkül...a bios betilt 63fokon elvileg.:))A cpu csak 72-n.:Ö
    Egy ilyen borda majd egy kiló vörösréz pedig van felülete is. kiszamoltam a afelületét majdnem 0,25nm
    Ígyhát fújom őket én is,igaz halk amivel fújom két 14cm-es papst venti alu az egéssz....
    halózatról mennek és a tap bekapcsolasa kapcsolja be mivel 220v kel nekik,de nem kapnak csak 170-180 v -ot mert van előttük egy ellenállás....A winyo messze hangosabb a ventiknél.
    Valójaban tényleg úgy tudnad megcsinalni ha a bordahoz lenne a lap fogatva valami réztömbön keresztül,hogy elférjen a dolog....
    De ami tuti nagy barkacs lesz a haz a végére..
    Ha megcsinalom ,hogy ne legyen ventim ígérem feldobom ide a laírást.
    De tuti csak olyan cuccossal lehet jól megcsinalni ahol csavarozni lehet a procihűtőt a lapra...S esztétikusan egy rack server hazba lehet belefaragni.
    :))
    A jelenlegi konfig 36 fokos körül van a borda meg kicsit kevesebb.JA és randa is rendesen :)))

Új hozzászólás Aktív témák