Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex@
csendes tag
-
Alex@
csendes tag
válasz
Veriakilis #2 üzenetére
Furcsak ezek a passziv hűtők,nekem elvben xeonokon olyan van amire a gyártó azt állítja elvisz egy prockot,de nem visz el. vagyis nyaranta nem visz el szerintem,gondolom 22celsiusra gondoltak
Marmint környezetre...mert ugye azt írták rá0,29-0,3k/watt egy xeon rant 100w-ot 30a különbség...tehat a tartósan van jaratva csúcson a draga nos nyaron az 70 fok...panelban
Klíma nélkül...a bios betilt 63fokon elvileg.
A cpu csak 72-n.:Ö
Egy ilyen borda majd egy kiló vörösréz pedig van felülete is. kiszamoltam a afelületét majdnem 0,25nm
Ígyhát fújom őket én is,igaz halk amivel fújom két 14cm-es papst venti alu az egéssz....
halózatról mennek és a tap bekapcsolasa kapcsolja be mivel 220v kel nekik,de nem kapnak csak 170-180 v -ot mert van előttük egy ellenállás....A winyo messze hangosabb a ventiknél.
Valójaban tényleg úgy tudnad megcsinalni ha a bordahoz lenne a lap fogatva valami réztömbön keresztül,hogy elférjen a dolog....
De ami tuti nagy barkacs lesz a haz a végére..
Ha megcsinalom ,hogy ne legyen ventim ígérem feldobom ide a laírást.
De tuti csak olyan cuccossal lehet jól megcsinalni ahol csavarozni lehet a procihűtőt a lapra...S esztétikusan egy rack server hazba lehet belefaragni.
A jelenlegi konfig 36 fokos körül van a borda meg kicsit kevesebb.JA és randa is rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Android játékok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest