Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #2979 üzenetére
Azért írtam ezt, mert rosszul értetted, amit írtam. De az én hibám, mert el kellett volna választani idézőjelekkel és vesszőkkel.
Szóval arra céloztam, hogy nem a sablonszöveggel szeretnék találkozni. És a sablonszöveg jelentette számomra azt, hogy: a mennyek országába a jók kerülnek be, és ennek válfajai. Mert én nem erre vagyok kíváncsi, hanem, hogy mi van a halál után, és az hogy következik be.
-
South Velen
addikt
OK, akkor témát váltok.
Mi a véleményetek a halál utáni életről?
Mennyország, pokol, reinkarnáció...? -
South Velen
addikt
Persze azt is látni kell, hogy ezt nem mondhatod el, mert akkor csökkenne a "support".
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
válasz
fastervótam #2881 üzenetére
Én se, nyugi.
-
South Velen
addikt
válasz
fastervótam #2879 üzenetére
Ha van is, biztosan nem az, akinek gondoljuk, gondolják.
-
South Velen
addikt
Az én véleményem: Ha van Isten miért ilyen? Miért halt meg egy tizenhét éves lány akit ismertem és nem cigizett nem drogozott, jószívű volt ... És miért él valaki 100 évig, és miért szenved egy olyan valaki, akinek az orvos azt mondta hogy max. fél éve van hátra és ez volt 4 éve!? Ezt én tapasztalom. Ha Isten olyan frankón bele tud nyúlni a dolgokba, ahogy mondjátok, miért?
-
South Velen
addikt
Én egyszer elkezdtem a Bibliát az objektív képalkotás reményében, számomra ott megállt a dolog, hogy valami technikai gixer volt már a Teremtés Könyv-énél, már nem emlékszem mi, és nem is érdekel, valami olyasmi, hogy előbb voltak növények, mint a Nap. Vagy Ádám és Éva hogy szaporodott, hm? A Biblia vérfertőzést hirdet vagy hogy? De ha ennyire biztos vagy a Biblia realitásában, akkor válaszolj már, hogy ki teremtette az "Egyetlen-t" ?
-
South Velen
addikt
válasz
kicsitomi88 #2826 üzenetére
Mondjuk nekem egyből lejött, hogy pap az illető, ennyire beszűkült valaki csak hivatalból lehet
anyway: papként is lehet valaki objektív -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest