- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
szerintem osszemosod a 'mit kell tennem' -et a 'mit parancsolnak nekem' -mel. ne teveszd ossze kerlek a kettot: a keleti vallasokban semmilyen 'karos kovetkezmenye' (buntetes) nincs annak ha annyit teszel amennyi toled telik (vagy akar mas vallas utjat koveted), es annak sincs ha nem 'megfelelo minosegben' muveled.
egy oreg uralkodo magahoz hivatta a taoista bolcset es igy szolt hozza:
- a segitsegedet keresem, mert szukseget erzem megtanulni a tao utjat, am felek mar tul oreg vagyok ahhoz hogy elerjem a celomat. mit gondolsz bolcs, van ertelme belekezdenem a tanulmanyokba?
- valoban tul oreg vagy hogy tudasod olyan melyseget erhessen el mint aze aki egesz eletet a taonak szentelte. ha valaki fiatal koraban kezdi elsajatitani a bolcsessegeket, tudasa ugy fog tundokolni mint a nap fenye. ha valaki kozepkoruan kezd el tanulni, tudasanak fenye ugy fog vilagitani mint a faklya. ha valaki hajlott koraban kezd el tanulni, tudasanak fenye pislakol mint a gyertya langja. am meg a gyertya langja is jobb mint a teljes sotetseg.nicht kompot
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest