- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Nos: 2 Abit AA8-ban tudtam csak tesztelni a ramokat és igen, mindegyikben hibáztak. A user tuti nem hc overclocker
, egy szupi kinézetű kis pipi - ez az egy előnye van, hogy szinte minden héten kétszer látom. Utoljára is elmondása szerint a Fekete Macskánál fagyott ki a Windows először a cserélt lappal és rammal.
Szerintem is a táp lehet a bibis, de nem azért mert Codegen - nálam jóval több dolgot kihajtott egy 350W-os sárga cimkés, de azért túl sokáig nem mertem rizikózni. Az otthoni áramingadozásokra meg igazán nem tudok mit mondani.
Remélem nem földeletlen konnektoron próbálkozik, de majd legközelebb rákérdezek.
[Szerkesztve] -
vatomi
aktív tag
Abit AA8 Duramax, 3ghz Prescott LGA775, 1*512mb DDR2 533mhz ram, 400-as Codegen táp...
Új konfig, de már hatodszor hozzák vissza újraindulás, kék halál problémával tehát tipikus ramhiba. Amikor összeraktam először a cuccot, a szokásos ramtest alatt már hibázott is az egy db 512-es Hynix modul. Jó, gondoltam ''gyári hibás'' a cucc. Másik panel beletesz, ramtesz fél órán át oké. Ügyfél hazaviszi, 2-3 nap után visszahozza a fenti hibákkal. Ramteszt megnéz, tényleg szar.Na jó, biztos szar a szállítmány. Beteszem már szám szerint a harmadik ramot - még jó, hogy annyira nem keresik itt vidéken ezt a fajtát
. Ramteszt megy vele egy-két órát, minden oké, a már korábban telepített oprendszer is hibátlanul feláll vele. Ügyfél jön, gépház megragad, de nem túl magabiztosan - ahogyan ez érthető is - gép autóba besúvaszt. Na mi történik újfent? Bingó. Gép vissza! De jó, van még egy DDR2-m. Na de nem eszik olyan forrón a kását. ''Szemét ABIT'' eszi a ramokat hát hála istennek van még egy AA8. Most végre megszabadulunk a szar, szemét laptól - pedig nekem is volt ilyenem és azzal minden okés volt. Lapcsere még aznap, csak már ne égjünk annyira. ''Most tuti jó lesz''. Ma kedd van, Pünkösd elmúlt. Ismerős arc a szervíz bejáratánál. Már legszívesebben a pult alá süllyednék. Kedvenc gépem előttem landol, talán még meg sem száradt rajta az ujjlenyomatom.
Szóval a drága a negyedik ramot vágta haza, meg az én nagy nehezen felépített ázsiómat. Nincs már mit cserélnem, a ramok elfogytak. Persze tudom, hogy te is tudod: a vacak Codegen a gyenge láncszem. Viszont miért csak a ramot gyilkolja akkor? Minden más okénak tűnik, de most már nem maradt több ramom, de valahogy úgy érzem, ezt a problémát már a tápcsere sem oldja meg. Átok ül rajtunk, vagy a szellem a gépben .
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged