- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Nos: 2 Abit AA8-ban tudtam csak tesztelni a ramokat és igen, mindegyikben hibáztak. A user tuti nem hc overclocker
, egy szupi kinézetű kis pipi - ez az egy előnye van, hogy szinte minden héten kétszer látom. Utoljára is elmondása szerint a Fekete Macskánál fagyott ki a Windows először a cserélt lappal és rammal.
Szerintem is a táp lehet a bibis, de nem azért mert Codegen - nálam jóval több dolgot kihajtott egy 350W-os sárga cimkés, de azért túl sokáig nem mertem rizikózni. Az otthoni áramingadozásokra meg igazán nem tudok mit mondani.
Remélem nem földeletlen konnektoron próbálkozik, de majd legközelebb rákérdezek.
[Szerkesztve] -
vatomi
aktív tag
Abit AA8 Duramax, 3ghz Prescott LGA775, 1*512mb DDR2 533mhz ram, 400-as Codegen táp...
Új konfig, de már hatodszor hozzák vissza újraindulás, kék halál problémával tehát tipikus ramhiba. Amikor összeraktam először a cuccot, a szokásos ramtest alatt már hibázott is az egy db 512-es Hynix modul. Jó, gondoltam ''gyári hibás'' a cucc. Másik panel beletesz, ramtesz fél órán át oké. Ügyfél hazaviszi, 2-3 nap után visszahozza a fenti hibákkal. Ramteszt megnéz, tényleg szar.Na jó, biztos szar a szállítmány. Beteszem már szám szerint a harmadik ramot - még jó, hogy annyira nem keresik itt vidéken ezt a fajtát
. Ramteszt megy vele egy-két órát, minden oké, a már korábban telepített oprendszer is hibátlanul feláll vele. Ügyfél jön, gépház megragad, de nem túl magabiztosan - ahogyan ez érthető is - gép autóba besúvaszt. Na mi történik újfent? Bingó. Gép vissza! De jó, van még egy DDR2-m. Na de nem eszik olyan forrón a kását. ''Szemét ABIT'' eszi a ramokat hát hála istennek van még egy AA8. Most végre megszabadulunk a szar, szemét laptól - pedig nekem is volt ilyenem és azzal minden okés volt. Lapcsere még aznap, csak már ne égjünk annyira. ''Most tuti jó lesz''. Ma kedd van, Pünkösd elmúlt. Ismerős arc a szervíz bejáratánál. Már legszívesebben a pult alá süllyednék. Kedvenc gépem előttem landol, talán még meg sem száradt rajta az ujjlenyomatom.
Szóval a drága a negyedik ramot vágta haza, meg az én nagy nehezen felépített ázsiómat. Nincs már mit cserélnem, a ramok elfogytak. Persze tudom, hogy te is tudod: a vacak Codegen a gyenge láncszem. Viszont miért csak a ramot gyilkolja akkor? Minden más okénak tűnik, de most már nem maradt több ramom, de valahogy úgy érzem, ezt a problémát már a tápcsere sem oldja meg. Átok ül rajtunk, vagy a szellem a gépben .
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest