Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Nos: 2 Abit AA8-ban tudtam csak tesztelni a ramokat és igen, mindegyikben hibáztak. A user tuti nem hc overclocker
, egy szupi kinézetű kis pipi - ez az egy előnye van, hogy szinte minden héten kétszer látom. Utoljára is elmondása szerint a Fekete Macskánál fagyott ki a Windows először a cserélt lappal és rammal.
Szerintem is a táp lehet a bibis, de nem azért mert Codegen - nálam jóval több dolgot kihajtott egy 350W-os sárga cimkés, de azért túl sokáig nem mertem rizikózni. Az otthoni áramingadozásokra meg igazán nem tudok mit mondani.
Remélem nem földeletlen konnektoron próbálkozik, de majd legközelebb rákérdezek. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Logitech szerviz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, egy szupi kinézetű kis pipi - ez az egy előnye van, hogy szinte minden héten kétszer látom. Utoljára is elmondása szerint a Fekete Macskánál fagyott ki a Windows először a cserélt lappal és rammal.
Szerintem is a táp lehet a bibis, de nem azért mert Codegen - nálam jóval több dolgot kihajtott egy 350W-os sárga cimkés, de azért túl sokáig nem mertem rizikózni. Az otthoni áramingadozásokra meg igazán nem tudok mit mondani.
Remélem nem földeletlen konnektoron próbálkozik, de majd legközelebb rákérdezek.