- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergi
senior tag
Akkor azt mondod, hogy nem az alaplap hibája (használtan vettem, fél évesen, de még garis)?
Mert ha ez lehet a hibás, akkor visszaviszem (bár ez első 2 napban nem csinálta a fentebb leírt dolgokat)!
Akkor egyértelműen tápcsere és az megoldja a problémát?
De nekem még mindig nem világos, hogy mitől van az, hogy egyszer felismeri bootoláskor a vinyókat utánna meg nem, ill. a windowsos kékhalál...és ebben a táp lenne a ludas?
Számomra hihetetlen...
A konfigom:
Asus A8N-sli premium lap
AMD Athlon 64 3700+ proc
2*512MB A-data Vitesta ddr500 ram
Leadtek 7300GT 256Mb PCI-E
2 optikai meghajtó (LG dvd író, Sony combó meghajtó)
2 ide vinyó (Maxtor 120GB, Samsung 250GB)
Audigy hangkari
Aerocool előlapi panel
Akkor egy normális 300-as táp elbírná ezt a konfigot?
A másik amit elfelejtettem leírni az előző hozzászólásomban, hogy ha egyszer felismerete a vinyókat és újraindítom ill. max 15-20 percre lekapcsolom a gépet, akkor minden rendben megy. De ha több mint egy órára vagy egy éjszakára kikapcsolom (pl. tegnap este rendben működött minden, de ma reggel bekapcsolva nem látta a vinyókat a bios), akkor már nem akarja felismerni a bios a vinyókat és többszöri újraindítás után sem.
[Szerkesztve] -
Gergi
senior tag
Sziasztok!
4 napjap vettem egy Asus A8N-sli premium lapot egy 3700+ -os amd proccal.
az első két nap minden rendben volt, de most a következő hibákat csinálja a gép:
A bootoláskor valamikor nem akarja felismerni a pri. ide csatin lévő 2 vinyót (de valamikor felismeri). Az sec. ide csatin lévő optikai meghajtókkal nincs gond.
A tápra gyanakszom, de ha nem az lesz a hibás akkor úgyis kijavítotok.
Szal egy 300W-os Codegen tápom van. Az alaplapon 24 tűs atx tápcsati van, de a tápnak csak 20 tűs csatija van, szal ideiglenesen (amíg nem veszek hozzá átalakítót vagy új tápot) az a 4 tű nem kap feszültséget.
És ma először 2* is volt kékhalán a windózerben, de előtte az egyik vinyó kattanását hallottam.
Most akkor mi lehet a bibi?A tápcsere megoldhatja?
Előre is köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest