- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Egy winchester nem csak hibás szektor által tud meghibásodni. Igen komplex elektronikai és mechanikai rendszer. Ha kerreg, már rossz. Emlékezz vissza; mikor új volt, biztos nem kerregett, most meg igen -> változott az állapota. Ez egyrészt természetes dolog, de egy szar táp felgyorsíthatja ezt a folyamatot.
Ajánlom figyelmedbe a HDSentinel programot (demo verziója ingyen letölthető), amivel monitorozni tudod a winchester állapotát és esetleges állapotváltozását.
De ez itt már nagyon off, további kérdéseidet valamelyik vinyóval foglalkozó témában tedd fel! -
Hequila
őstag
Igen.
A 60-as Maxtor (és szerintem a 80-as is) minden bizonnyal a DM+9-es szériába tartozott, aminek a melegedésen túl a stabil tápfesz. volt a rákfenéje.
Mérd ki a tápot, és ha a feszültségek kívül esnek az 5%-os tűrésen, csere (terhelve ill. terheletlenül is mérj). A vinyó szerintem maradandó károsodás szenvedett, NASA adatokat én már nem tárolnék rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged