- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Nem értek a tápokhoz, azon kívül, hogy betudom őket kapcsolni
De nekem is volt Sirtec tápom, igaz a 360W-os típusa, és nekem is ilyen érdekes sípoló hang jött ki belőle, bár lehet nem egy és ugyanazon hangra gondolunk.
Ami biztos, hogy nekem rendesen mostmár nem kapcsol be. Ha bekapcsolom akkor csak a sípol és ha jól emlékszem tápteszter szerint nem adott le feszt.
Az én esetemben a nem túl megfelelő hűtés (a gyári módosítva lett egy alacsonyabb fordulatszámú 12cm-es Glacieltech hűtőre, és éreztem is hogy néha melege van szegénynek, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget) úgyhogy nagy valószínűséggel emiatt ''pukkanhatott'' el benne valami -
Bubu79
addikt
Szia!
Ugye nem szoftverrel mért értéket irtál le ( BIOS/Everest/stb. )?Sajna a szoftveres mérések meglehetősen pontatlanok is lehetnek - ez már többször, többhelyen elhangzott itt a fórumon.
Multiméterrel kellene ellenőrizni a feszültségeket - így pontos eredményt kaphatsz.
A 3.3V-os táp tűrése 5% - azaz 3,14V-3,47V-ig tekinthető ''nomálisnak'' a feszültség értéke. Ha a műszeres mérés is az általad leírt eredményt hozza ( vagy kiesik a fent említett tűrésből ), akkor kezdhetsz el aggódni a tápod egészsége miatt
Hoppá - LukE megelőzött
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
hmmm. szerintem a DDR feszultseget mutatja az alaplap, annak 2.5V a nevleges erteke.. Ha tenyleg 2.5 lenne, akkor valoszinu nem is mukodne a geped.
Egyebkent meg
''A feszültségek mérésénél fontos megjegyezni, hogy az alaplapok által szolgáltatott feszültség adatok legnagyobb jóindulattal is csak pontatlannak nevezhetőek. Ezt a kiolvasás módja nem befolyásolja: BIOS, vagy különböző programok (MBM, Speedfan, Everest, ...) ugyan attól az alaplapon található chip-től kapják az információkat. Különféle technikai okok miatt az alaplapon található feszültségek pontos mérése nem valósítható meg elég olcsón, ezért az alaplap által ''mért'' adatokat fenntartással kell kezelni: A látszólag pontos feszültség értékek nem feltétlenül jelentik a táp tökéletes működését, és a fordítva. A negatív ágakat a legtöbb alaplap különösen pontatlanul méri. Előfordulhat, hogy az alaplapi monitorozó chip néhány feszültséget egyáltalán nem mér, ilyenkor a szoftverek véletlenszerű adatokat adhatnak vissza.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest