- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
permet
csendes tag
-
Csaba_20_
őstag
Nézd, ha nem kell, ne rendelj. Te döntöd el, a lehetőséged adott. Van postai utánvétel is. Én Pécsről rendeltem múltkor egységcsomagot(1 nap alatt megjött). A kondi bármikor jól jön. Például a legközelebbi olyan alkalomkor, amikor gyorsan kell valakinek a javítás. Ha előrelátó vagy, akkor beszerezel olyan alkatrészeket, amik nagy valószínűséggel kellhetnek. Az említett cégeknél van készleten kondi, postai utánvétellel pedig pár nap alatt megkapod. Ne a kifogásokat keresd, hanem a lehetőségeket lásd!
-
stol
addikt
A Deer tápok egészen megbízhatóak, inkább arról lehet szó, hogy egyszerűen túl lett terhelve szerencsétlen. Egy nagyteljesítményű proci+túlhúzott videokari+1-2 vinyó, meg optikai meghajtó már könnyen sok lehet egy 300W-os tápnak.
Az, hogy a táp nem indult el a + terheléssel túlterhelésre vall.
Vagy inkább, az a gond, hogy a 12V-os ágon akar 200W-ot felvenni, és a táp, csak 100-150W-ot képes ott leadni. -
Csaba_20_
őstag
A Hitano elég sokféle kondit gyárt. A tied EXR típusú, vagy másmilyen? Ha EXR, akkor az biztosan jó, mert azt kapcsoló üzemű tápokba ajánlja a gyártó, alacsony ESR-es. Sajnos a gyártó honlapját nem sikerült most elérnem valami miatt. Egyébként 2200uF/10V-os változatban én is ezt használom(EXR).
-
XtoRR
tag
Igazad van, az alaplapom most toltotte e a masodik evet, egyebkent egy gyengus ASUS a7N266VM....
Most keszultem alaplapcserere, de amint latom ez szukszegesse is valt... Koszonom a rezletes felvilagositast...
Es meg egy dolog (most jut eszzembe): a tapom az ASUS PC Probe (meg a bios) szerint a +5V helyett +4.73V-ot ad... Ez gany?? Hajitsam ki....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest