- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
válasz
lotuska #19599 üzenetére
Na, visszaolvastam a topicba a "cicerges" kulcsszora rakeresve, es belegondolva valoban tobb oka lehet.
En amit megprobaltam: lehuztam a 4+4pin-es cpu csatikat es visszadugtam(nem voltak megporkolodve) es belefujtam a tap hataba 2x tudovel
, egy keves por jott ki belole, de nem veszes.
Eredmeny: ujraindit gep->bebootol a win 8.1->indit World of Warcraft elso ket percbe cicereg halkan aztan semmi, mar 40 perce, ilyen sokat nem ment cicerges nelkul amiota eloszor jelentkezett a problema...
Megjegyzem akkor is alapon ment a cpu es a gpu is, es most is. Remelem nem fog jelentkezni a jelenseg... Meg irok. -
lotuska
tag
válasz
lotuska #19594 üzenetére
Most mar szinte allandoan cicereg. Megprobaltam masik, kisebb fogyasztasu VGA-val azzal is ugyanugy, erdekes hogyha kilepek egy jatekbol mar nem olyan intenziven, de meg mindig cicereg.
Valaki tudna adni valami tanacsot? Hasznalhatom mig ki nem purcan vagy veszelyes, hogy az osszes komponenst magaval viszi? Nem szeretnek most gepre kolteni, ezert kerdem.
A tap pontos tipusa: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest