- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
FehérHolló #2296 üzenetére
Mondd meg a tulajnak, hogy jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Ha rövid időn belül nem cseréli, megkockáztatja, hogy az egész gépet (illetve több alkatrészt) is cserélnie kell utána.
Most néztem meg: az 5V-ot nem galvanikusan kapja a tápból az USB (annál a lapnál legalábbis, amit én néztem), úgyhogy erre a kérdésre nem tudok mit mondani. -
Csaba_20_
őstag
válasz
FehérHolló #1799 üzenetére
Olyan, hogy SD SDRAM, sose terjedt el a szakmában, legfeljebb az SDR SDRAM-nak van némi értelme. De ezt is csak a gyengébbek kedvéért használják. Úgy gondolom SDRAM alatt alapból azt kell érteni, ami és felesleges hozzácsapni bármit is.
-
didyman
őstag
válasz
FehérHolló #1788 üzenetére
Hehe. Ezt elkeverte, Kollega
. Az SDRAM a Synchronous Dynamic RAM, nem kell elé még egy SD
--
Letört kondihoz: Tökmindegy a kapacitása, egy minimumot érjen el és ennyi a lényeg, efölött akár 200%-al is lehet, azt kibírja az elektronika kb. vakbiztosan. Az YXF/YXG a Ruby magas élettartamú, alacsony ESR értékű és magas áramterhelést elviselő, pár éves modellje. Bármi ,aminek alacsonyabb az ESR-je (a Hitano EXR nagyon alacsony ESR kategória, de az élettartamával-hát vannak előítéleteim), tökéletes lesz oda. -
-Nemtom-
őstag
válasz
FehérHolló #1788 üzenetére
mindegyik lap inteles, na még várok reggelig egy kis biztatásra, aztán hajrá
-
LukE
veterán
válasz
FehérHolló #1779 üzenetére
6.3V/1000 mikro alaplapon azért eléggé pufferkondér szagú. Legalábbis így távolról.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1773 üzenetére
Bocs Szten, kimaradt egy ''Z'' a nevedből és már nem tudok szerkeszteni.
És nem feszültség, hanem teljesítmény, amit azok a tápok nem adnak le. Ez lesz, ha átszerkesztgeti 1000x az ember a mondandóját...
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
válasz
FehérHolló #1739 üzenetére
Értem, akkor megérett a cserére.
''Sosem kapcsolgattam, mindig turbón ment vagy automatán.''
A mondat második fele alapján valóban nem kapcsolgattad...
Ezt úgy értettem, hogy amikor húzva volt a proci, tavaly egy évig turbon ment, aztán miután felhagytam a bütyköléssel, automatán. De a lényegen nem változtat, újat veszek.
Minőségi, moduláris tépot szeretnék. Enermax Liberty 400W-t ajánlották nekem, egyetértetek vele? -
Etzel
aktív tag
válasz
FehérHolló #1562 üzenetére
Nekem is ugyan ez a tápom van és én is ugyan így kapcsolom le az árramforrásról.
Nekem eddig semmi baja nem volt (kopp-kopp), habár nekem azt csinálja, h a gép újraindításkor, elősször leáll, majd utána indul újra.
Indításkor meg előbb bekapcsol egy 3-5 mpre, aztán kikapcsol, majd magától megint bekapcsol és elindul!
De ez a lapom miatt is lehet, vagy nem? -
ANT
őstag
válasz
FehérHolló #1562 üzenetére
Sztem nem normális a jelenség. Nekem is kapcsolós elosztóba van dugva a gép, én is lábbal szoktam 1---->0 átmenetbe kényszeríteni (sőt, vissza is!
), de nekem simán indul. Mennyi idős a táp? Esetleg más rendellenességet nem művel a géped? Pl. újraindítás helyett leáll.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
FehérHolló #1201 üzenetére
Érdemben akkor lehet foglalkozni az üggyel, ha mérőműszerrel mérsz. A szoftveres mérésbe a megemelkedett hőmérséklet is beleszólhat.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1201 üzenetére
Bocs, de nem tudok már szerkeszteni.
A proci elég hosszú ideje tartó, konstans, maximum terhelésnél nem 60, hanem 50 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest