Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
Interceptor #21197 üzenetére
Nem tudod hogyan kell bekapcsolni a gépet power gomb nélkül? Vagy billentyűzettel bekapcsolni (BIOS-ban engedélyezd)? Csavarhúzóval? stb. A power gomb vezetékét húzd le a teszt idejére.
Tedd át a reset gombra azzal kapcsold be. Ha úgy is csinálja, akkor nem a power gomb. -
Martinkiddo
csendes tag
válasz
Interceptor #20172 üzenetére
Ez de durva! Ugyanilyen tápom van, 2012 óta használom, és tegnap egy kisebb szerelgetés (Sata adatkábel csere, közben a VGA-t kivettem mert nem volt hely) után bekapcsoló lenyomásakor táp pukkan, házban a biztosítékot levágta. Simán falba dugva ahogy áramot kap, ugyanúgy pukkan, szikrázik és lekapcsol. Hál' istennek úgy néz ki más nem sérült, de már meg is rendeltem az új tápot, meg se próbálok szenvedni ezzel.
Viszont az bánt, hogy nem tudom mi okozhatta, hogy én ronthattam-e el valamit.
-
DAni198
csendes tag
válasz
Interceptor #2059 üzenetére
A ''dupla indulásért'' az alaplapod a felelős, gondolom tuningolod a procit, emiatt csinálja ezt.
A biztosíték lecsapás pedig normálisnak tekinthető a mostani tápoknál, egy nagyobb biztosíték megoldja a dolgot. Amúgy nem lesz tőle baja, csak neked kellemetlen. -
stol
addikt
válasz
Interceptor #2002 üzenetére
RoHS előnyei
Egyre több hibásan forrasztott egységgel találkozok, amióta az ólommentes agymenés van forgalomban....
Végülis, csak a folyatószere kibaxott rákkeltő -
(Bundás)
addikt
válasz
Interceptor #2000 üzenetére
Minek vesződni a javításával, ha garanciás a móka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest