- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Ahogy legelőszőr kötöttem be úgy is kapnia kellet volna elég kaját, nem értem úgy miért nem működöt(bár sejtem). Azóta hogy a moduláris részből kapja nem is indult újra egyszer sem.
De ha jobban tudod írd le miért nem volt úgy jó. Arra tudok gondolni hogy a 8, és 6 pines csatlakozó közös ágból jön ezért megoszlott az áramerdőség. De lövésem sincs a tápokról.
Ha nem tudsz normálisan hozzászólni akkor minek írsz egyáltalán?
-
r4dix
csendes tag
Szia!
Sajnos 100%-ig igazad van, tényleg hülye voltam, de mentségemre szóljon, hogy azért kapkodtam, mert nagyon szerettem volna már működés közben látni a gépet! Ennek köszönhetően nem vettem észre a csatlakozókat. Egyébként már 3 gépet raktam össze saját magamnak az évek során, szóval kiigazodok a csatlakozókon, egyszerűen ez a sietés és kapkodás eredménye volt, de ettől még tényleg jár nekem a vascső.
Egyébként előrejutottam a problémával: kipróbáltam haverom gépemből átszerelt 350W-os FSP-vel, és pöccre beindult a gép. Az egyetlen gond, hogy azon nincsen PCIE csatlakozó, és így nem indul be a Radeon, tehát egy régebbi GF6800XT-vel kellett elindítanom, de ment minden probléma nélkül.
Most már csak azt kéne megtudni, hogy a lappal van probléma és nem bírja meghajtani egy 24/8-as táp csak 20/4-es, vagy a táppal van gigszer. De ez már holnapra marad szerintem...
-
Csaba_20_
őstag
-
-
Csaba_20_
őstag
MSN-ről annyit, hogy tényleg nincs mindig ott. Hiába lép ki-be. Nekem se válaszol mindig, pedig velem biztosan semmi baja. A 3e Ft legtöbb helyen a bevizsgálás díja, valamint ha ő mérőműszerrel nem tapasztalta a hibát, akkor nem mondhatja, hogy hibás. Ő jónak mérte és visszaadta. A munkáját, hogy foglalkozott vele a szakértelmével, azt fizetted meg. Te gondolhatod, hogy azért fizettél, hogy megjavítsa, de akkor csak magadat áltatod, mert nem így van.
Az pedig, hogy nem jelentkezett nála a probléma, nem jelenti egyértelműen, hogy félvállról vette volna a dolgot. Kérlek ezért ezt ne állítsd tényként! Nem olyan rég találkoztam én is olyan hibával, amikor nálam nem jelentkezett a probléma csak sokadszori visszahozatal után. Ezek olyan rejtett hibák, amiket nem könnyű megtalálni és nem fog 24 órázni senki számítógéptáp mellett, amikor 6-7e Ft-ért már újat lehet venni, tehát ennél többet nem lehet elkérni érte. Hiába lenne az óradíj adott esetben akár 15e Ft is.
-
Csaba_20_
őstag
MSN-en nekem se válaszol sokszor, pedig azt jelzi online. Ez nem jelenti, hogy fizikailag is ott van és MSN-ezik. Az egy dolog, hogy mérges vagy, erre minden okod megvan. Hiszen a hiba, amit te tapasztaltál, máshol nem volt tapasztalható. De az nagyon nem szép, hogy a dühöd Didyman-on töltöd ki és olyan dolgokat sugallmazol, amik rossz fényt vetnek rá. Nagyon nem csodálkoznék és megérteném, ha ezek után nem szeretne segíteni neked.
-
Csaba_20_
őstag
Mindenképp érdekelnének a feszültségmérővel mért értékek.Amíg ezeket nem ismerjük, elég nehéz bármit is mondani. Ha Didyman visszaadta, akkor ő biztosan hibátlan feszültségértékeket mért. Abban is biztos vagyok, hogy nem alaplapi érzékelőkkel mérte, hanem mérőműszerrel. Én is visszaadnám, ha megfelelő feszültségeket mérnék. Nem tudom azt se elképzelni, hogy visszaadta volna a tápot úgy, hogy nála jelentkezett a probléma.
Számtalan olyan esetről tudok, amikor Didyman olyankor is kárpótolta a javítást kérő embert, amikor semmiféle oka nem lett volna rá. Ha pedig elvitted hozzá és ő foglalkozott vele, de nem talált hibát, teljesen jogosan kérte el a pénzt. A szakértelmét és a munkaidejét fizetted meg. Sokkallod? Ezért haldoklik a szervizes szakma. Nem lehet elkérni olyan pénzt a munkáért, amiért megérje nekiállni javítani és a javíttatónak is megfelelő lenne. Nem ebből él Didyman se, elhiheted. Ebből nem lehet megélni. -
NRG
tag
Most az is kiderült, hogy 15-20óra ''asztalon heverés'' után
ismét megfelelően adja le amit le kell. Valakinek van 5lete mi lehet?
Valaki segítsen pls.
didyman csak levette a 3ezret a javításért, aztán mikor ismét jelentkezett a hiba visszaküldtem hozzá aztmondta semmi baja...
Az mondjuk igaz, hogy tényleg faramuci egy hiba, de didyman gondoltam csak didyman....
Az első ''javítás''-nál biztos babrált valamivel, mert látszanak a szerelésnyomok, de akkor is csak 1 félig jó tápot kaptam vissza tőle hibátlan megnevezéssel... + azóta ha keresni próbálom sz@**-ik a fejemre és nem válaszol.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Én azért csak megmérném műszerrel is, egyrészt mert az pontosabb, másrészt meg láttam már winchestert elindulni 10V-ról is (ez lehet persze, hogy típusfüggő, ezt nem tudom pontosan). Az említett winchestert érdemes kipróbálni másik gépben, és mindenképp meg kellene a feszültségeket mérni külső műszerrel is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest