Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
dangerzone #7335 üzenetére
Hajajj az inkább felejtős.
Más ötletem pedig nincs sajna, hogy lehetne megnézni táphiba -e.:S
-
moha21
veterán
válasz
dangerzone #7333 üzenetére
Van lehetőséged másik tápegységgel kipróbálni?
-
14adam
addikt
válasz
dangerzone #6876 üzenetére
Ha már úgyis ugrott a gari akkor esetleg leforaszthatod a lapról és akkor csipőfogóval vagy azzal a hő-s dologgal szétszeded amit a kolega is írt.Hőlégfúvóval kicsit neki pörkölsz akkor szerintem szét jön,de ezt ne úgy tedd meg,hogy közben a lapon van a csati,mert akár ki is fingathatod az alaplapon lévő kondikat
-
Zolás
addikt
válasz
dangerzone #6876 üzenetére
Ilyen szintü tuninghoz kell a 8pines tápcsati. Ha jól nézem a lapon csak 4pines van. Tul sokat vett fel a proci és nem birta a lap.
A táp nem hibázott leadta a feszültséget és az ampert. A lapon lévő csati nem birta el a terhelést. Viszont mivel fizikai sérülés(legalábbis szerintem) a gari ugrott. Sajna nem fogod tudni bebizonyitani hogy nem adtál tulfeszt és nem azért lett ilyen.
Valahogy szét kéne ügyeskedned a csatlakozókat hogy belülröl van-e sérülés. Szerintem csak a müanyag alkatrészek melegedtek össze és azért nem engedik el egymást. Megpróbálhatod melegiteni és ugy széthuzni a csatlakozót. -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #6670 üzenetére
Na, a corsair tökéletes. Halk, ahogy kell.
-
jaja1981
addikt
válasz
dangerzone #6667 üzenetére
Hát 3,6-on a Q6600 és egy 4870 terhelve lazán felveszi a 300-350W-ot.
Nem tudom mit bír az FSP ilyen nagy teljesítmény felvét mellett.
Lehet én beruháznék egy nagyobbra, vagy nem tudom.
Nem volt dolgom még ekkora erőművel!Sőt!
Most néztem.
Lehet belefutsz a 400W-ba.
Vegyél nagyobb tápot.
Nem tudom mennyit bír az 500-as FSP 12V ága, mert ugye mind a két alkatrészt ezt szívja.
Az a mérvadó. -
jaja1981
addikt
válasz
dangerzone #6664 üzenetére
Elképzelhető.
Max terhelésnél a 4870 és q6600 páros főleg húzva maxra járatja a tápod.
Valaki írta, hogy tuningban a q6600 mellé magában nem árt 600W körüli táp, mert terhelve rángatja a feszt.
Húzod a porcit vagy VGA-t? -
jaja1981
addikt
válasz
dangerzone #5862 üzenetére
Vidd vissza.
ilyen tápnál szinte csak a táp mehet ki a rossz feszültségtől. -
Csaba_20_
őstag
válasz
dangerzone #5862 üzenetére
Igen, elég indok. Vidd vissza, hogy nem biztosít a kapcsolója stabil kontaktot, javítsák meg, vagy cseréljék.
-
Cobra.
őstag
válasz
dangerzone #4638 üzenetére
Tegnap akartam még írni, csak nem ment el az üzenet. Szóval a 4850-nek valószínűleg kevés a 400-as FSP táp 12V-os ága. Esetleg olyanra tudok gondolni, hogy egy ideig le tudja adni a kívánt feszültséget a táp, de egy idő után leesik a fesz és attól dobja el magát a videókártya. De persze nem kizárt a hibás videókártya sem.
Mindenképpen ki kéne próbálni egy erősebb táppal. -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #4637 üzenetére
Leszűkítettem tápra, de legfőképp vga hibára a dolgot.
-
Cobra.
őstag
válasz
dangerzone #4634 üzenetére
Elképzelhető olyan ,hogy nem ad le elég áramot a táp és azért all meg a videókártya. Azért a videókártya hűtését meg kéne figyelni (ha kézzel néznéd, akkor nagyon óvatosan, mert jónéhány kártyánál normális a terhelésen 70-80 fokos hőmérséket). Illetve ha van tápcsatlakozója a videókártyának, akkor azt ellenőrízni, hogy rendesen csatlakozik-e. Bár a Memtest hiba inkább táp vagy alaplap/cpu hibára utal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- OLCSÓ MONITOROK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest