- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsis1
friss újonc
Szia! Igen, kb ez az útvonal 🥴 a switch nem jelez vissza alatt úgy ertem: modemrouter- kabel-aljzat- kábel a falban- switch- kábel a falban- aljzat- kabel-gép... És azon a porton kívül amin a modemet csatlakoztattam, egyik ledje sem világít. Próbáltam cserélni a portokat,mindig csak az világít amin a bejövő net van... Switchbol kifelé aljaztokhoz egyáltalán nem megy ki semmi. Direktbe switchre kötve gepet - nem fali kabelen- pedig adja a netet... En is gondoltam az aljzatok rossz bekotesere de vmiert nem akarom elhinni, hogy az összes közül 1- et sikerült volna jól megcsinalni 🤬🤬🤬
-
Kocsis1
friss újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy falban kiépített, 6 végpontos hálózat...alapjai🤣
A 6 végpont rendes fali dupla csatlakozó. A másik végén a ház egy központi részébe sima lógó vezetékek voltak eddig szépen megszámozva melyik-melyik. A terv az lenne, hogy az egyik végpont megkapná a kábelmodemről a netet, a lógó vezetékek pedig megkapják a csatikat és egy switchet. Namost... Csatik a helyükön, b típusú sorrenddel,switch a helyén. Egy fali csatlakozóból pedig érkezik a net. Viszont hiába csatlakoztatom a többi aljzat csatiját, azokban már nincs net,switch sem jelez vissza. A switch kao netet, arra direkt csatlakoztam géppel és szépen működik...Mi lehet a gond szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honda topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest