Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

Sziasztok,

tudnátok ajánlani kábeltesztert, krimpelő fogót, blankolót, oldalcsípő fogót, ami jó minőség, de azért nem 10-15 ezer db-ja? Annyi félét látok mindenből, nem tudom mit vegyek. Fogókban van-e tényleges különbség? Szabad-e megvenni mondjuk egy ilyen komplett készletet ami már van kb. 8-10 ezer Ft-tól? Blankolni melyik a legjobb megoldás ha gyorsan is akarom megoldani, de a kábelt sem akarom se megsérteni se összenyomni? Blankolásból is van legalább 3 féle módszer/eszköz.
    Szülőknél kellene a kábelezésen módosítani egy kicsit, Cat5 vagy Cat5e kábelek vannak, most hirtelen nem tudom. De olyan eszközöket szeretnék, amik Cat6a kábelekhez is megfelelőek. (Gondoltam akkor már veszek egy készletet, meguntam a kölcsön kéregetést.)
    Cat6a kábelekhez teszterből ez az alap Master 468 is jó, amit mindenfelé látok és kb. a legolcsóbb? Vagy komolyabb teszter ajánlott? Ha igen, milyen tulajdonságokat nézzek az adatlapján? Az ilyen alap teszterekből ami csak a 8 eret vizsgálja és a földelést, és nem vizsgál pl. szakadást, abból is óriási a szórás árban. Ha funkcionálisan nem tud többet mondjuk egy 3-4x drágább, van értelme azt megvenni?

Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák