- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani kábeltesztert, krimpelő fogót, blankolót, oldalcsípő fogót, ami jó minőség, de azért nem 10-15 ezer db-ja? Annyi félét látok mindenből, nem tudom mit vegyek. Fogókban van-e tényleges különbség? Szabad-e megvenni mondjuk egy ilyen komplett készletet ami már van kb. 8-10 ezer Ft-tól? Blankolni melyik a legjobb megoldás ha gyorsan is akarom megoldani, de a kábelt sem akarom se megsérteni se összenyomni? Blankolásból is van legalább 3 féle módszer/eszköz.
Szülőknél kellene a kábelezésen módosítani egy kicsit, Cat5 vagy Cat5e kábelek vannak, most hirtelen nem tudom. De olyan eszközöket szeretnék, amik Cat6a kábelekhez is megfelelőek. (Gondoltam akkor már veszek egy készletet, meguntam a kölcsön kéregetést.)
Cat6a kábelekhez teszterből ez az alap Master 468 is jó, amit mindenfelé látok és kb. a legolcsóbb? Vagy komolyabb teszter ajánlott? Ha igen, milyen tulajdonságokat nézzek az adatlapján? Az ilyen alap teszterekből ami csak a 8 eret vizsgálja és a földelést, és nem vizsgál pl. szakadást, abból is óriási a szórás árban. Ha funkcionálisan nem tud többet mondjuk egy 3-4x drágább, van értelme azt megvenni?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest