- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
"en meg nem fogom napi 12 oraba jaratni a gepet es 100GB-nyi cuccot allandoan - par heten at - a seedbe hagyni" - vastagbetus resz lemaradt.
Mert bh-n csak igy lehet tartani egy jobb aranyt vagy seedszeroval. Gondolj bele, leszedel havi 2-3 hd-s filmet, egyeb dolgokrol nem is beszelve, es mar jelentosen romlik az aranyod, persze tartani meg nehezkes epp miattuk. Eleg csak a Top250-be bele lesni, mennyi tagnak van nagyon jo aranya.
-
janos1988
addikt
Azaz, csak majd mikor kapja az ember a figyelmeztetest, hogy csinalj vmit az aranyoddal...
Epp ez az, en is azokra ertettem, es nem arra aki parszor kolibol vagy hasonlo helyrol akar javitani mikor nagyon lement az aranya, hanem arra akik nem feltoltok, de 10-es, 50-es akarhanyas aranyuak, pl. 1TB-os le- es 25TB-os feltotlessel rendelkeznek. S egyre tobb ilyen emberke van sajna (hala az egyre tobb seedservert kinalo embernek es az egyre alacsonyabb araknak), es eleg nehez tartani meg a 1-es aranyt is (diginettel) leglabbis nekem, en meg nem fogom napi 12 oraba jaratni a gepet es 100GB-nyi cuccot allandoan a seedbe hagyni, hogy azert... Csalashoz meg nem folyamodok, mert kockazatos es a haver is felrugna ha miattam zarnak ki ot is
.
Bar ez reszemrol felfoghato sirasnak is, de kellene vmit a jelenseggel kezdeni a vezetosegnek.
De ha telitalatosom lesz az 5-os lotton kib@szok veluk, berlek 10db 1Gb-es szerot lobo67-tol...
-
janos1988
addikt
válasz
headhunter #774 üzenetére
Szerintem meg eleg sz..r, hogy egy torrentre rogton racuppan 10 seed szeros a maguk 100/1000Mb-jukkel.
Szegeny adslesek es videkiek. De ez csak bithura jellemzo.
-
janos1988
addikt
Egyiket sem, a torrent megoli, lehetetlen toluk seedelni rendesen bithun annyi van mar ott beloluk. Kitiltanam oket a ..csaba, csak a feltolto ranguaknak engednem hasznalni. Erdekes ncoreon lehet rendesen tartani az aranyt. A lassu neteseket meg tamogitani kellene, hogy ne essenek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest