Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kekmen

senior tag

válasz mAtThEw0319 #1665 üzenetére

Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. :B

- Azt jelenti, hogy egyszerre 1 szálon tudsz tölteni. Ez inkább nagyobb csomagoknál szokott jelentőséggel bírni, ahol van, hogy pl. 2-en összeállnak és úgy bérelnek ki 1 csomagot és mindketten töltenének egyszerre FTP-ről. Ez kisebb csomagnál és 1 személynél nem jelent gondot, egyszerűen az FTP kliensbe beállítod a letöltési sort és elindítod.
    - Pontosan ezt jelenti. :)
    - Ha ma rendelnél akkor Március 7-én járna le a hozzáférésed.

Az elérhetőség a kapcsolat menüpont alatt a honlapon, várunk sok szeretettel.

• Kekmen

senior tag

válasz mAtThEw0319 #1663 üzenetére

Szia!

Én fogjuk rá, hogy használtam már! :DD
    Idéznék saját magamtól:
    Seed-szerver alapok:
    Egy nagysebességű vonalon elhelyezett gép. Jobb esetben nem egy átlagos otthoni, hanem speciálisan erre a célra készült alkatrészekből összeállított szerver, amire a felhasználók letöltik a torrent oldalakon kihelyezett linkek (*.torrent) alapján a tartalmat. Mivel a sebesség akár többszázszorosa az otthoni kapcsolatokénak (ADSL, KábelNet) és a feltöltési sebesség is szinkronban van a letöltésivel ezért sokkal könyebb arányt tartani, vagy lehetőséged van feltöltőnek jelentkezni. A letöltött adatot ezután már kedved szerint letöltheted FTP-n keresztül a saját gépedre, arányrontás nélkül, fix sebességgel.

Azaz, igen a 8Mbit-es ADSL-eddel, max. sebességen tudod letölteni FTP-n a kívánt adatot.
    A sávszél pedig ahogy fentebb írtam 100/100Mbit alapesetben, de sok gép van Gigabites sebességen, hogy ebből mennyi garantált az már más kérdés.
    Egyéb előnye, hogy az otthoni gépednek nem kell folyamatosan futnia, spórolhatsz a villanyszámlával, amíg a szerver megy 0-24-ben.

Egyébként van pár kiadó helyünk: KRS-Servers

Új hozzászólás Aktív témák