Új hozzászólás Aktív témák

• Jim Tonic

nagyúr

#22, #27 és #169 hozzászólások tükrözik az én véleményemet is. Ez nem privát homokozó.

Ez itt nem játszótere senkinek, és nem lehet kizárni, agyoncsapni, megruházni, mert nem tetszik az arca. Lakótelepi bandázáshoz hasonlítanám. Furcsa, hogy Amne is ilyen topikot indít, pedig kb. annyi az értelme, mint az általa értelmetlennek nevezett topikoknak. Persze valahol egyet lehet érteni vele. Engem is zavar, mikro valaki átlátszóan A64 topikot nyit (100-adszorra), amelyben megkérdi, mik a tapasztalatok, ert ő is ilyet akar venni. Pedig a stílusából kijön, hogy 14 éves, és csak folyik a nyála. Mit lehet ezzel tenni? Semmit. Az internet nagy-nagy előnye, és egyben alapelve a szabadság. Ha ehhez van kedve? Csinálja! Ahogy Volkovy írta, egyszer majd kikopik. Azzal lehet segíteni, hogy nem írok bele a topikjába. Belenézek, nem tetszik, elkerülöm.

OFFok? Mi a baj velük? Ez itt nem munkahely. Nem hadsereg. Ha elmegyek társaologni, sörözni, akkor is megemlítek témán kívüli dolgokat. Mivel az OFF amúgy is szürke, ha nem érdekel, nem olvasom el.

Az sms-es téma meg egy nagy hülyeség. Nekem pl. Pannon előfizum van. Vegyek feltöltőt 3600 pénzért, hogy ide reggelhessek? Ugyanmár...

Végül annyit. Itt a felhasználó jelenlegi ''címe'' nem jelent semmit. Igazán kevés számítástechnika tudor van itt, van köztük aki ''csak'' ''tag''. Van 3-4 hónapos PH addiktunk. Van PH nagyúr is, aki számomra nem tűnik akkora koponyának, van olyan nagyúr, akinek stílusa több, mint színvonal alatti (pedig elvileg neki kellene például szolgálnia).

Egyetlen javaslatom, hogy ha valamely topic színvonala mérce alá süllyed, meg lehet változtatni a topic címének színét pl. pirosra, így jelezve, hogy nem érdemes olvasni, vagy hamarosan zárásra kerül, ha így marad. A kizárás egy sima email visszaigazolással megoldható, így a bannoltaknak egy idő után elmegy a kedvük a regisztrálástól.

Ettől a topiktól csak savanyúbb íze lett (lesz) az egész oldalnak, a reklámozókról már ne is beszéljünk.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák