- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
bocs hogy így zöldfülűként beleszólok a dologba, csak megfogott a topic címe. teljesen egyetértek Lohával, azzal kiegészítve, hogy a moderátoroknak egyszerűen törölni kéne az értelmetlen hozzászólásokat. az illető vagy megunja hogy fölöslegesen kalapálja a bill-t vagy visszavesz egy kicsit...
egyébként nem tudom elképzelni hogy bárki tudna 80-100 ÉRTELMES hozzászólást összehozni egy hétvége alatt. legalábbis szakmai témákban. tényleg nem jó a hozzászólás alapján történő rangsorolás, ez mindenkit hsz-termelésre sarkall (bevallom engem is).
de azt lássátok be ti is, hogy mindenkinek idő kell amíg alkalmazkodik egy bizonyos környezethez! minél többet van itt vki annál jobban normalizálódik. aki pedig tényleg csak magamutogatásból jön ide, arról egyszerűen nem szabad tudomást venni, hsz törlés és ennyi. ha tényleg nincs benne semmi szakmai érdeklődés akkor úgyis megunja a dolgot (ilyen értelemben ez a topic sem túl jó húzás, mert mit látnak? már megint róluk van szó!)
ne hari, de nem volt erőm végigolvasni az összes hsz-t, tehát biztos mondta már vki ezeket, de gondoltam az újak nevében is írnia kell valakinek...
p.s.: ip-tiltás, levél meg ilyesmi sztem tök fölösleges, aki akarja úgyis kijátsza, csak magatoknak csináltok több munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs