Új hozzászólás Aktív témák

• _cirmos_

őstag

válasz Loha #112 üzenetére

bocs hogy így zöldfülűként beleszólok a dologba, csak megfogott a topic címe. teljesen egyetértek Lohával, azzal kiegészítve, hogy a moderátoroknak egyszerűen törölni kéne az értelmetlen hozzászólásokat. az illető vagy megunja hogy fölöslegesen kalapálja a bill-t vagy visszavesz egy kicsit...

egyébként nem tudom elképzelni hogy bárki tudna 80-100 ÉRTELMES hozzászólást összehozni egy hétvége alatt. legalábbis szakmai témákban. tényleg nem jó a hozzászólás alapján történő rangsorolás, ez mindenkit hsz-termelésre sarkall (bevallom engem is).

de azt lássátok be ti is, hogy mindenkinek idő kell amíg alkalmazkodik egy bizonyos környezethez! minél többet van itt vki annál jobban normalizálódik. aki pedig tényleg csak magamutogatásból jön ide, arról egyszerűen nem szabad tudomást venni, hsz törlés és ennyi. ha tényleg nincs benne semmi szakmai érdeklődés akkor úgyis megunja a dolgot (ilyen értelemben ez a topic sem túl jó húzás, mert mit látnak? már megint róluk van szó!)

ne hari, de nem volt erőm végigolvasni az összes hsz-t, tehát biztos mondta már vki ezeket, de gondoltam az újak nevében is írnia kell valakinek...

p.s.: ip-tiltás, levél meg ilyesmi sztem tök fölösleges, aki akarja úgyis kijátsza, csak magatoknak csináltok több munkát.

Új hozzászólás Aktív témák