- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
bázz! recskázz rá a procidra.
renderelsz egész nap? azért fontos neked hogy 2695rôl 2727re túrtad a procid?
és mi ez a falusi nyelvtan hogy az 1.6 p4 gyorsabb az xp1600+tol?
nem töl vagy tol hanem nál vagy nél !!!!!!
''-pesti vagy ?
-ahhát!''
nyelvtanóra:
Az én autóm gyorsabb a skodáNÁL. (és nem skodától)
Géza távolabb áll Feritôl mint Sanyi.
írjátok le a f?zetbe gyerekek.
Egyébként 900@1200es cerkám van...tuning rulez :D
de ha most állnék vásárlás elôtt tuti amdt vennék.
respect! -
TitiRii
senior tag
hogy ki? sztem te :)
nem feltételezek senkiröl sem rosszat
de ez elég erősen látszik ha nem nézek oda akkor is.
elöttem szolok már felhivták a figyelmet arra hogy bár a processor orajele 1600 mzhn áll de a cash memoria ora jele ami közudodd a processzor orajelén fut ''kcsit magasabb''
az ok hogy tényleg esetleg anyit nyom sisoftba a géped(bár ha jobban megnézem itt is a feliratoknál kissé homályos és a szin árnyalatok a grafikonban ahogy meg felfelé egy ponton hirtelen erösen vált árnyalatot.... na de etől most eltekinetk..
az aza eredmény akkor sem egy 1.6p4 hanem egy 2.6 körülip4 hiába 1.6 ha 2.6 ra van huzva barátom....
átmegyek ott beálitom alapfrekire és viszek 3 tesztprogit amiben az 1.8 xpm eredményei vannak
etöl nem kell féálned
xaros kis amd 1.8xp csak 1533mzh a te 1600 p4 edel szemben :)
elvileg ügyebár nem sok esélye van a nála 67 mzh val gyorsabb procival szemben :) -
[amne]
senior tag
Látom nagyon nem értetted hozzászólásomban a lényeget, mind1.
Amúgy látom nagyon hivatkozol itt az árakra, mert hogy P4 1,6-os árárt egy 2,6-ost kapsz, ja ez mind szép és jó csak a kérdés az lenne hogy milyen AMD-t is kapsz egy 1,6-os P4 áráért? Csak ennyit akartam. Amúgy meg ponthogy a SiSoft mutatta ki azt az eredményt amikor felhúztam 2000+-ra az 1700+-om hogy veri a 2,4 Ghz-es P4-et, erről is készült kép de azt hiszem értelmetlen berakni. -
marcee
addikt
csak az hiányzik a képről, hogy az a p4 1.6 valójában milyen frekvencián futkározott!
amúgy a valós teljesítményhez nem sok köze van a sandra cpu teszteknek, mert pl. a cache-t nem veszi igénybe a teszt. (így lehetséges, hogy a cel633@950-es pronyóm csak egy hajszállal marad le a pIII 1GHz-től, ami egy elég nagy röhej.) -
Sidaries
őstag
Köszönhetően a témának letöltöttem és leteszteltem a procimat. Sajnálattal közlöm, hogy a kép amit ide linkeltél 100% hogy hamis. Ezt arra alapozom, hogy a Sandra tesztjében a 2.66Ghz-es 512 cache-es P4-es kap 7113/3492 pontot. Már bocs, de lehetetlen, hogy egy 1,6-os P4-es ennyire jobb legyen a 2.66-osnál. A 4269/2096 jobban megközelítené a valóságot.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek