- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
Hacked_4080 #59 üzenetére
Az észrevéte jó de kérdéses hogy ez tovább növekedik e egyenes arányosságban, mert garancia nincs rá.
-
[amne]
senior tag
Látom nagyon nem értetted hozzászólásomban a lényeget, mind1.
Amúgy látom nagyon hivatkozol itt az árakra, mert hogy P4 1,6-os árárt egy 2,6-ost kapsz, ja ez mind szép és jó csak a kérdés az lenne hogy milyen AMD-t is kapsz egy 1,6-os P4 áráért? Csak ennyit akartam. Amúgy meg ponthogy a SiSoft mutatta ki azt az eredményt amikor felhúztam 2000+-ra az 1700+-om hogy veri a 2,4 Ghz-es P4-et, erről is készült kép de azt hiszem értelmetlen berakni. -
[amne]
senior tag
Na ja ennyi erővel én is berakhatok egy képet ami egy húzott AMD 1700+-ról van és kenterbe veri a 2,4-es P4-et és azt mondom hogy ez egy sima 1700+ azt meg elfelejtem megemlíteni hogy oké egy kicsit fel lett húzva az FSB meg a szorzózár sincs már benne, meg...
Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest