- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
válasz
Hacked_4079 #60 üzenetére
senki sem allitotta, hogy egy 1.5 os Willamette jobban megy egy 1700+ os XP tol, viszont az 1,6 os Northwood tuningolva, igen is jobban megy meg a 2200+ ostol is, akar tuningolva is ...
-
deepwell
aktív tag
válasz
Hacked_4080 #59 üzenetére
Szep .. vegre valaki aki ertelmezi is a grafikonokat :) a 2400+ dhrystone ban tenyleg utoleri az 1,6@2,7 ost, viszont Whetstone ban meg mindig boven elmarad az SSE2 nek koszonhetoen. Viszont az az igazsag, hogy most neztem at egy par nagyker arlistat, es nem igazan lehet venni 2400+ azaz a ramirisnel talaltam, de az ara 48000+ AFA, es akkor ez nagyker ar, ehez kepest az 1,6 os 30000+FA az 1,8 as pedig 32000+FA. Jovan jovan, tudom most egyesek azt fogjak mondani, hogy a DDR pedig pont ennyivel olcsobb miont az RD, DE annyival jobb is, sot a P4 et is lehet DDR el szerelni.
-
deepwell
aktív tag
nos csak informative : :)
a 360W os Chieftec sokkal szebben mukodik, mint a 250Wos Acorp-om, es nem ingadoznak a feszultsegek :)
igy egy picivel tobbet tudtam kisajtolni a P4 esembol ... tehat kepek kov. (nem csalas:) ) -
deepwell
aktív tag
tolem annyira huzod az 1600+ amennyire nemszegyelled, sot abban is bennevagyok, hogy a 2200+ os huzzad aogyan csak akarod, es nyomjunk egy tesztsorozatot. Igazabol, nagyon orulnek neki, mert akkor pontosan tudnam hogy mi az abra. az RDRAM a sisoftnak nem szamit semmit, mert a haveromnak az 1,6 osa melett DDR van es hajszalra ugyanazokat az ertekeket rakja ki mint az enyem melle ... jo volna egy igazi teszt ... ha valakinek van kedve hozza dobjon egy mailt ..... amugy azt hiszem az elso 10 hozzaszolasban mar ott van ,h ogy mennyin ment a procim, de nem ez a lenyeg ... hanem hogy ez tenyleg egy 1,6 os P4.... tehat a boltban nem 2,4 vagy 2,7 es P4 et kersz hanem 1,6 ost :)
-
deepwell
aktív tag
te nagyon sotet vagy .... irtam en valahol is hogy nincsen huzva a proci ???? azt irtam hogy ez egy 1,6 os P4, az sajna a te majomsagod, hogy nem latsz a szemedtol. Belinkeltem a Wcupid kepet, amin ott van hogy az FSB 168,46 az internal clock 2695.4 es u.a. a chache is mivel hogy egyanzon orajelen jar mint a a CPU. a memoria is ott van 505.38 MHz ami ugy jon ki hogy 168.46*3. Remelem eloszlattam a felhoket. Mellesleg, miert ne lenne szabad huznom a procimat ??? mert ugy esetleg gyorsabb lesz, mint az AMDd ?? Ha mar egyszer 2,7 en is hajlando menni az 1,6 os akkor miert hasznajam 1,6 on ?? nem ertem a logikat azt mondod, hogy atjossz es visszaallitod az orajelet ?? mirol beszelsz te ?? minden 1,6At siman lehet huzni 2,4 ig csak a coreV al kell jatszani ... amugy kar beled a szo, mert ha azt hiszed hogy annyira pihent vagyok, hogy eloveszem a fotosopot, es elkezdek rajzolgatni, akkor nem vagy normalis ....
-
deepwell
aktív tag
nem az a lényeg hogy mennyire van húzva nem ??? az a lényeg hogy ez egy P4 1,6 tehat annyiba kerül mint az 1,6 os és nem annyiba mint egy 2,66 os ... ott irja hogy P4 1.60 GHz ennyi az egesz .... ha az AMD ettol jobb eredmenyt nyujt akar huzva is akkor johet ..... megnezem azt az 1600+ de akar 2200+ is ....
-
deepwell
aktív tag
:) neked komoly problémáid vannak azzal a Photoshop nevezetű programmal. akarod hogy beszélgessünk róla ??? :)
amugy a helyzet a köv: Codegen 350W os táp, még mielőtt befelyezhettem volna a hangolást (kb. 30 perc alatt) megpurnyadt :) visszaraktam a jó öreg (1 éves) 250W Acorpot, igy a feszültségek továbbra is borzalmasan ingadoznak, de legalabb megy a vas :) holnap visszaviszem a Codegent és hozok egy Enermax ot :) folyt köv. -
deepwell
aktív tag
Tehat most utoljara mindenkinek aki azon gondolkodik hogy mit vegyen P4 vagy AMD -t, ugy hogy gyors is legyen meg olcso is .... azt hiszem a kep magaer beszel:
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest