- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
Jah, ha csak 1-2 mm a vinyó és a doboz fala között a különbség, akkor volna egy tippem (modd3r-rel folytatott eszmecseréd alapján) és még a gar is megmarad...
Csíkokra vágott réz (alu) darabok a megfelelő vastagságban?
Akkorákat vágsz, ami pont akkora mint a műanyag hézagok közötti terület olyan vastag anyagból, ami pont befeszül a vinyó + külső burok közé...
(Ez persze akkor lehet jó, ha a leírás alapján jól gondolom a dolog felépítését :F )
A műanyag bordák között ugye az alu borítás látszik belülről?
Ennél jobbat nem tudok sajna... Én valószínüleg ilyesmit tennék vele...
(Amúgy a probléma nemsokára engem is érinteni fog, igaz én 5.25''-ös külső házban töröm a fejem, amibe belemegy egy rack-keret...) -
BlackWoOd
aktív tag
Esetleg javasolhatnék egy másik irányt?
A képen ugyan nem látszik, mert zárt állapotban van a doboz, de nem férne el benne pl. valami kisebb venti hűtésnek (pl. 4x4-es, 1 col magas, vagy ilyesmi)? :F
Persze ebben az esetben furkálni kellene a csini dobozkát (pedig jól néz ki).
Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest