Hirdetés
- Mobil flották
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
zeg
őstag
Add el ezt a műanyag rekket, vagy rakj bele egy néhány gigás ezeréves kevésbé melegedő vinyót, és vegyél helyette egy DTK 5.25-ös külső keretet. Brutto 12xxx az ára, aluminium, nem karcolódik, tehetsz bele dvd pörkölőt is. Nagy(5.25), nehezebb mint műanyag társai, de nagyon stapabíró, csempét törhetsz vele, parkettába csinálhatsz vele mélyedéseket, de akár diót is törhetsz rajta:). Ha vinyót raksz bele akkor marad hely ventinek(de neked kell kivágni a házat), vagy fúrsz az oldalába néhány lyukat, és beleraksz egy kétventis mobilrekket, nem törik/reped mint a műanyag vackok. Én is szemeztem a CP cuccal, a misztrálban brutto 9 ezer körul van, de inkább rádobtam még egy kis pénzt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Szerdáig jegelve! "Blue Thunder"nak EVGA Supernova 850WP2 Moduláris
- NZXT Kraken X73 360mm Processzor vízhűtés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi