- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73
tag
Megválaszolom saját kérdésemet:
Igenis fontos a jó kártyaolvasó. Most jutott eszembe, hogy a Vaio notebookomban van SDHC kártyaolvasó, szóval nem is nagyon égető egy új vásárlása.
Ma ezzel töltöttem át a fotókat és videot, amit ma csináltam, és fényévekkel gyorsabb, mint a Hama 19in1 külsű USB 2.0-ás kb 5 éves kártyaolvasó (talán öt éve még SDHC sem volt) -
Yellow73
tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy gyors (min Class 6, vagy Class 10) 16 GB SDHC kártyát. Eddig Compact Flash-es fényképezőgépem volt, most váltottam SD-sre.
Kérdésem, hogy egy kb 5 éves USB 2.0-ás kártyaolvasóval fogom-e tudni kezelni az SDHC kártyát, gondolom nem.
A kártyaolvasók befolyásol(hat)ják az adatmásolás sebességét?Milyen új külső kártyaolvasót vegyek, ha gyors adatátvitelt szeretnék USB 2.0-án?
Mivel a fotomasinával már tudok 720p HD anyagokat is videózni, amiből 1 perc kb 200 MB, fontos lenne a gyors adatátviteli sebesség számítógépre másoláskor.Yellow
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest