- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
csapisc
csendes tag
Dtk usb 2.0 ide enclosure 5.25''
Asszem 9500 Ft-ért vettem.Usb kábel+táp+telepítő cd+egy angol használati utasítás amivel nem mentem semmire.
Adatatvitel: 20-25 MB/s átlagban, de volt 27-30 is, 10-15 is. Nekem eddig nem lehet rá panaszom.Total Commander 6.03a-val mérve.
a vinyo 30gb-s 7200rpm-s maxtor.
Haveroknál sincs vele gond suliban is nagyon gut, kóterben is, nekem nagyon jól nyugszik eddig.
[Szerkesztve] -
csapisc
csendes tag
Hi all!
Mivel most linuxrol irok,amihez szinte fingom nincs, ezert most ekezet nelkuli minden.
Nekem is van usb-s rack-em, amihez egy 30gb-s maxtor vinyot hasznalok, de semmi gond vele csak meg kell talalnom mindig a megfelello portot. PL: tesom gepen(msi kt4 ultra alaplap) van vagy 5 usb port, elmeletben mindegyik 2.0-as ,de csak a bill+eger ps2-es bemenete alatti usb portok ismerik fel. Nekem egy osregi alaplapom van, max a 266mhz-s ramot tudja csak kezelni. Annyira jo az egesz, hogy elmeletbe usb2.0-as a ket port ami van a gepben, de egyik sem tudja normalisan kezelni,csak lassukent(socket A-s alaplap). Az egerem usb-s, amihez usb2.0 kell azt az egyik port kezeli a masik fel sem ismeri..
A lenyeg keressetek megfelelo usb portot, nezzetek vegig az osszeset+tanulmanyozzatok az alaplap kiskonyvet, sok hasznos infot rejt, neha.
Meg egy tanacs probaljatok ki masnal is, mas eszkozzel is(pendrive...). Sok sikert.
Ja tesom gepen az alaplap telepito cd-je+sima xp se tudta feltenni az usb-t, de a rack-hez kapott cd igen. Most sp2 van, de ezzel meg nem probaltam. Nezzetek meg hogy rendesen telepitve van-e az usb port vagy sem, SP2-nel asszem telepiti maga az XP.
Sok szerencset mindenkinek,
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged