Keresés

Aktív témák

• csapisc

csendes tag

válasz Joooe #73 üzenetére

Dtk usb 2.0 ide enclosure 5.25''
    Asszem 9500 Ft-ért vettem.Usb kábel+táp+telepítő cd+egy angol használati utasítás amivel nem mentem semmire.
    Adatatvitel: 20-25 MB/s átlagban, de volt 27-30 is, 10-15 is. Nekem eddig nem lehet rá panaszom.Total Commander 6.03a-val mérve.
    a vinyo 30gb-s 7200rpm-s maxtor.
    Haveroknál sincs vele gond suliban is nagyon gut, kóterben is, nekem nagyon jól nyugszik eddig.

[Szerkesztve]

• csapisc

csendes tag

Hi all!

Mivel most linuxrol irok,amihez szinte fingom nincs, ezert most ekezet nelkuli minden.
    Nekem is van usb-s rack-em, amihez egy 30gb-s maxtor vinyot hasznalok, de semmi gond vele csak meg kell talalnom mindig a megfelello portot. PL: tesom gepen(msi kt4 ultra alaplap) van vagy 5 usb port, elmeletben mindegyik 2.0-as ,de csak a bill+eger ps2-es bemenete alatti usb portok ismerik fel. Nekem egy osregi alaplapom van, max a 266mhz-s ramot tudja csak kezelni. Annyira jo az egesz, hogy elmeletbe usb2.0-as a ket port ami van a gepben, de egyik sem tudja normalisan kezelni,csak lassukent(socket A-s alaplap). Az egerem usb-s, amihez usb2.0 kell azt az egyik port kezeli a masik fel sem ismeri..
    A lenyeg keressetek megfelelo usb portot, nezzetek vegig az osszeset+tanulmanyozzatok az alaplap kiskonyvet, sok hasznos infot rejt, neha.
    Meg egy tanacs probaljatok ki masnal is, mas eszkozzel is(pendrive...). Sok sikert.
    Ja tesom gepen az alaplap telepito cd-je+sima xp se tudta feltenni az usb-t, de a rack-hez kapott cd igen. Most sp2 van, de ezzel meg nem probaltam. Nezzetek meg hogy rendesen telepitve van-e az usb port vagy sem, SP2-nel asszem telepiti maga az XP.
    Sok szerencset mindenkinek,

Aktív témák