Aktív témák
-
Joooe
tag
válasz
TheVeryGuest #91 üzenetére
Fentebb már írtam hogy csomóféleképpen próbáltam rámásolni, olvasni róla, különböző teszprogikkal mérni, állandó a sebessége.
Most hogy jön ide az usb1? Nem usb1-es cumót vettem
mod: nekem is 2x160GB Samsung RAID stripe van, amiről néha akár 100MB/s olvasást is mérek szóval nem hinném hogy attól lassú
[Szerkesztve] -
Joooe
tag
válasz
TheVeryGuest #89 üzenetére
Túlmelegedés nem lehet gond. A 120 gigás vinyót teljesen telemásoltam, a végén kinyitottam a házat, de teljesen normális hőmérsékletű volt, egészségesen langyos. (láttam már vinyót úgy is jól működni hogy nem bírtam megfogni...
)
Ja és a sebesség elejétől fogva elég stabilan 12.5 MB/s körül volt. (hidegindításból)
Hogy érted az hogy nem fogja kimérni senki pontosan? Nem is kell nekem pontos mérés, csak lássam hogy kb hozza a sebességet -
Joooe
tag
válasz
TheVeryGuest #82 üzenetére
Ok hogy elméleti maximum, elég nekem fele is
a vinyóra nem foghatják mert az is mistralos és garis
És ahoz hogy bármi másra ráfogják, be kell mutatni hogy náluk megfelelő sebességel működik. Ezután pedig készséggel elhiszem hogy máshol van a hiba
(a dobozra, a tájékoztatóra, a gyártó cég weblapjára ki van írva hogy képes 480 Mps sebességre a cucc, az ilyen állításokért pedig felelősségel tartoznak, az újabb fogyasztóvédelmi törvények szerint. De szerintem egyébként is logikus elvárás hogy ne ez fogja vissza a vinyót. Egyértelmű hogy nem vettem volna meg ha tudom hogy ilyen lassú.)
Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged