- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Scae [Edgar]
tag
zár6ó
-
Scae [Edgar]
tag
Úgy látom ilyennel itt nem érdemes viccelni.
-
Scae [Edgar]
tag
Kiurgok az ablakon ha nem lesz.
-
Scae [Edgar]
tag
Senki semmit?
-
Scae [Edgar]
tag
up
-
Scae [Edgar]
tag
up
-
Scae [Edgar]
tag
Nekem nagyon kéne. -
Scae [Edgar]
tag
Hát rendeljenek. Van rá igény. Majd elmegy a többi is. -
Scae [Edgar]
tag
Csomagként kell feladni, törékenyként, biztosítással. Így 1620ft a pk, nekem még egy se veszett el. (olyan 6-7x postáztam az ország legkül. részeibe)(volt ami már másnapra megérkezett!)
Viszont azért nem postázok már utóbbi fél évben mert 20-40 percem nincs sorbanállni és 50fokban írogatni miközben lihegnek a tarkómba.2005.Újpest. Ja és van klíma,de gondolom dísznek van kirakva. Az okmányirodáról pedig azért nem írok,mert nincs kedvem új bill.-t venni.
-
Scae [Edgar]
tag
De akkor tuti hogy működik hangkártya nélkül is? Minek ismeri fel a rendszer? Nem akarom azt hogy megrendelem, kifizetem, de nem működik,mert csak egy sima dac van benne. Ezért nem vettem se 3e-ért se 4.5e-ért usb-s hangfalat. Azok is vidáman szólnak 3 mp múlva, HA van hangchip a gépben, ami a pci buszra feltolja az adatot.
Kéne pontos tipus hogy utána tudjak olvasni gyártónál.
Turho: neked úgy is működik ha le van tiltva biosban+windowsban is a hangchip? -
Scae [Edgar]
tag
Engem tuti h érdekelne egy még mindig, csak azt mondjátok megy hogy ebben van saját hangchip? Mert én egy olyan notihoz venném amelyikben kinyiffant a hangkari, ja és csak usb 1.1-es port van rajta.
-
Scae [Edgar]
tag
Meg tudnád adni a mailcímét? Vagy mi a bolt neve? Rendelni lehet? Én akár várok is rá és előleget is adok. Vevő lennék egyre.
-
Scae [Edgar]
tag
3k?
Nekem is kéne. Ki tud ilyet szerezni??
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest